PlayMini Of The Month 4 - wrzesień
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Hmmm nie wiem jakie ma zdanie Tomasz , ale imho nie powinni ani warlocy ani casterzy dopuszczeni...
A o czym Wy do mnie rozmawiacie, hę?
Trza by kogoś biegłego w WM/H zapytać. Ziemko?
Trza by kogoś biegłego w WM/H zapytać. Ziemko?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Teoretycznie warcaster i warlock sa magami , ktorzy dowadza swoimi armiami , rzucaja czary... Mi oni nie pasuja do konkursu ( wydawalo mi sie , ze tylko rzeczy ze swiata wfb moga brac udzial , dlatego mordheim jako inny system mogl brac ), ty jestes szefem , decyduj...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=3088
Pamiętam, że w drodze wyjątku dopuściliśmy Mordheim - bo w sumie figurki są "wymienialne".
To to był rulebook
A Tu macie uściślenie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=52133#52133
Pamiętam, że w drodze wyjątku dopuściliśmy Mordheim - bo w sumie figurki są "wymienialne".
To to był rulebook
A Tu macie uściślenie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=52133#52133
-
- Kretozord
Zależy ci z WM/H bo cześć się bardzo nadaje
Magiczka DE
Zły mag WE albo nekrus
Magiczka DE
Zły mag WE albo nekrus
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Jak tego typa w WM wciśniesz na battlową podstawkę (20mm kwadrat) i będzie pasował do jednej z battlowych armii... i ogólnie będzie modelem do Twojej armii battlowej (choćby i pierwszym) - to wtedy OK.
Okrąglakom mówimy nie
A konkretnie - zapraszamy na edycję PMoTM na forum Gloria Victis.
Okrąglakom mówimy nie
A konkretnie - zapraszamy na edycję PMoTM na forum Gloria Victis.
Zrób na sztyfty .....
Vayl pasuje bez dwoch zdan na magiczke DE ( jaki ten model jest brzydki... a grafiki w podreczniku do niej takie ladne...) Lord of Feast pasuje jako mag do WE , albo moze Noble ?
a moze byc to mag jezdzacy na czyms co jeszcze nie jest dopuszczone w armii ale juz niedlugo bedzie? :>Tomash pisze:A czemu nie mógłby?Kołata pisze:A czy ten mag może na czymś jeździć? Są jakieś ograniczenia?
inna sprawa czy moze byc to priest/archlector udziez jakis "mag" z 40k (teczowy na przyklad)
i czy musi byc ze swiata wfrb. Jak bedzie jakas andrea/freeboter to bedzie ok?
Zaraz ktos wpadnie na pomysl wystawienia wywerny itp.A czemu nie mógłby? SmileA czy ten mag może na czymś jeździć? Są jakieś ograniczenia?
Nie. Nowe pe... hajelfy mają premierę dopiero na przełomie grudnia i stycznia - przegięciem by było trzaskanie we wrześniu pracy według tych zasad.Shino pisze:a moze byc to mag jezdzacy na czyms co jeszcze nie jest dopuszczone w armii ale juz niedlugo bedzie? :>
Ma być mag, nie kapłan.Shino pisze:inna sprawa czy moze byc to priest/archlector
Zdaje mi się, że podawałem adres do forum, na którym PMoTM obejmuje figurki do 40k? Na zachętę dodam, że we wrześniu na GV tematem jest psyker (ogólnie nasze tematy są z reguły bliskie tym GVowym).Shino pisze: udziez jakis "mag" z 40k (teczowy na przyklad)
Firma dowolna - może być Privateer, Reaper, Fenryll czy co kto sobie kupi. Ma być to po prostu legalna figurka do gry w WFB, do własnej armii.Shino pisze:i czy musi byc ze swiata wfrb. Jak bedzie jakas andrea/freeboter to bedzie ok?
Szaman na wywernie - proszę bardzo
Czy zamiast roztrząsać takie teoretyczne kwestie nie lepiej by było po prostu zabrać się do roboty?
Dokladnie , kobra na ktorej bedzie jezdzil skink priest , juz pomalowana w barwy weza koralowego Dzisiaj biore sie za szmana
Hmmm moze bym wreszcie swojego inkwizytora albo Grand mastera pomalowal... Zastanowie sie
Jak spapugujesz to jestes lamer Masz sam fajne pomysly , wymysl cos lepszego
Myslalem , ze posiadacz najladniejszej armii lizakow jest bardziej kreatywny...