Galeria RatCatcher'a (Coloured Dust)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RatCatcher
Plewa

Galeria RatCatcher'a (Coloured Dust)

Post autor: RatCatcher »

Witam,
najpierw się przywitam :) Cześć, jestem Tomek :)
A więc w pierwszym swoim poście pochwalę się moją najnowszą pracą jaką jest Malagor The Dark Omen. Proszę o jak najwięcej opinii i rad. Oto on :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, o 10:22 przez RatCatcher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

mi się bardzo podoba:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Świński
Wodzirej

Post autor: Świński »

Tak, bardzo fajna koza tylko podstawka taka jakaś goła się wydaje i nie wiem co to jest u nasady rogów. Malowanie bardzo udane gratuluję.

Awatar użytkownika
RatCatcher
Plewa

Dzięki :)
Tutaj tego może za bardzo nie widać, ale chodzi o odbijające się pomarańczowe światło z oczu. Efekt ten jest też na "czapce". Ogólnie facet ma świecące oczy bo się czegoś nażarł... jakieś GMO czy coś.... :D

pozdro

Caledor19
Oszukista

Post autor: Caledor19 »

zajebisty, sam wlasnie mialem sie zabrac za malowanie tej postaci ale nie mialem idei przewodniej ale wchodze na forum a tu cos takiego:D
Warhammer to nie jest sport

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Praca wzbudza mieszane uczucia. O ile sam figs pomalowany jest na dobrym poziomie i wygląda bardzo fajnie, to podstawka ma juz same wady - jakby ją robił ktoś inny. Jest za wielka, stąd wrażenie pustości, poza tym zawartość podstawki jest delikatnie mówiąc... kiepska. Figs zdecydowanie do umieszczenia na zwykłej regimentowej podstawce, ozdobionej zwykłym piaseczkiem, kamykami/trawka i będzie wyglądać świetnie, bo obecna podstawka zabiera mu urok. A szkoda, bo figs jest dobry...

Awatar użytkownika
RatCatcher
Plewa

Witam,
tym razem pokażę Wam coś nieco większego ! To Bestor, Savage Claw w skali 54mm (w rzeczywistości cały figs ma 10cm, od początku pnia do czubka miecza). Mam nadzieję, że się podoba :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam,
Tomasz 'RatCatcher' Cyrek
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, o 20:29 przez RatCatcher, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Jak dla mnie - moc!

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Wygląda świetnie - daj więcej fotek...

Awatar użytkownika
RatCatcher
Plewa

Dzęki :) Fot niestety narazie więcej nie mam. Może kiedyś jeszcze coś wykombinuję....

Pozdro,
Rat

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Muszę Wam szczerze powiedzieć, że Bestor na żywo wygląda znacznieeeee lepiej. Niestety zdjęcia nie sa najlepsze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Nokimam
Falubaz

Post autor: Nokimam »

Piękne prace na bardzo przyzwoitym poziomie ale mam pytanie co do podstawki kózki- ta trawa spływa z góry? Hahah
Pozdrawiam
Pan Mamikon

Awatar użytkownika
RatCatcher
Plewa

Dzięki :) Podobno niektóre fotki się nie pokazywały, mam nadzieję, że teraz już to naprawiłem.

Pozdro,
Rat

ODPOWIEDZ