Galeria RatCatcher'a (Coloured Dust)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- RatCatcher
- Plewa
Galeria RatCatcher'a (Coloured Dust)
Witam,
najpierw się przywitam Cześć, jestem Tomek
A więc w pierwszym swoim poście pochwalę się moją najnowszą pracą jaką jest Malagor The Dark Omen. Proszę o jak najwięcej opinii i rad. Oto on :
Pozdrawiam
najpierw się przywitam Cześć, jestem Tomek
A więc w pierwszym swoim poście pochwalę się moją najnowszą pracą jaką jest Malagor The Dark Omen. Proszę o jak najwięcej opinii i rad. Oto on :
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, o 10:22 przez RatCatcher, łącznie zmieniany 1 raz.
- RatCatcher
- Plewa
Dzięki
Tutaj tego może za bardzo nie widać, ale chodzi o odbijające się pomarańczowe światło z oczu. Efekt ten jest też na "czapce". Ogólnie facet ma świecące oczy bo się czegoś nażarł... jakieś GMO czy coś....
pozdro
Tutaj tego może za bardzo nie widać, ale chodzi o odbijające się pomarańczowe światło z oczu. Efekt ten jest też na "czapce". Ogólnie facet ma świecące oczy bo się czegoś nażarł... jakieś GMO czy coś....
pozdro
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Praca wzbudza mieszane uczucia. O ile sam figs pomalowany jest na dobrym poziomie i wygląda bardzo fajnie, to podstawka ma juz same wady - jakby ją robił ktoś inny. Jest za wielka, stąd wrażenie pustości, poza tym zawartość podstawki jest delikatnie mówiąc... kiepska. Figs zdecydowanie do umieszczenia na zwykłej regimentowej podstawce, ozdobionej zwykłym piaseczkiem, kamykami/trawka i będzie wyglądać świetnie, bo obecna podstawka zabiera mu urok. A szkoda, bo figs jest dobry...
- RatCatcher
- Plewa
Witam,
tym razem pokażę Wam coś nieco większego ! To Bestor, Savage Claw w skali 54mm (w rzeczywistości cały figs ma 10cm, od początku pnia do czubka miecza). Mam nadzieję, że się podoba
Pozdrawiam,
Tomasz 'RatCatcher' Cyrek
tym razem pokażę Wam coś nieco większego ! To Bestor, Savage Claw w skali 54mm (w rzeczywistości cały figs ma 10cm, od początku pnia do czubka miecza). Mam nadzieję, że się podoba
Pozdrawiam,
Tomasz 'RatCatcher' Cyrek
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, o 20:29 przez RatCatcher, łącznie zmieniany 2 razy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wygląda świetnie - daj więcej fotek...
- RatCatcher
- Plewa
Dzęki Fot niestety narazie więcej nie mam. Może kiedyś jeszcze coś wykombinuję....
Pozdro,
Rat
Pozdro,
Rat
- RatCatcher
- Plewa
Dzięki Podobno niektóre fotki się nie pokazywały, mam nadzieję, że teraz już to naprawiłem.
Pozdro,
Rat
Pozdro,
Rat