i nie ma S4

a co do nowości to nie wiem czy wiecie ze
lordowie to
Tyrion
Teclis
Alti anar
iiiii Eltharion nie the grim i nie the swordmaster po prostu piechociaż mozna mu dokupić jako mount gryfa
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
To wtedy nie ma juz scrola lub pare dd mniej a my mozemy rzucac inne czary... No coz pozyjemy zobaczymy... Moze jakies przedmioty beda fajne...A na mieczyk nie ma co sie nastawiac - jsli rzucamy go tuz przed walka to wystarczy ze ktos bedzie wredny i go zdispeluje np scrollem i nagle mamy nieco mniej atakow.
Jak rzucimy ture wczesniej to zawsze moga go zdispelowac w swojej fazie.
Spokojnie - to tylko elf, nie slan... jeszczeNo dobra ale ten przedmiocik działa tylko w cc,kurde mu to by się przydał jakiś ward na strzelanie,ale chyba nic takiego niema.
Kosa zgadzam się to jest kilerrskie, nie boi się łuków, a w zestawie z dwoma caddymi rżnie po prostu wszystko ;].Kosa pisze:
-star dragon to podstawa (mógłby mi ktos przypomnieć ile ma on ataków?/ 6 czy7??)
-star lance (tą ci ma Imrik) czyli koleś ma 4ataki na 7siły i bez sava,
-vambrencki, zawsze są dobre, ward na 4+ oraz przerzut rerolla zapewnia mocną ochrone
-enchanted shield, dzieki temu mamy sava na 3+ z rerrolem i tego warda na 4+
Dzięki za odpowiedźSzaman pisze:luki. po prostu.Temple Guard pisze:A jakie łuki na LSG?
star dragon ma 6 ataków.Kosa pisze:no i ja ponawiam moje dwa pytania ile star dragon ma ataków i ile kosztuje star lanca?? bo nie pamietam juz :/