BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Piotr, pierwszy potencjalny uczestnik, który poczuł się naprawdę dotknięty zasadami Bazyliszka.Piotr pisze:Nie ma być mocny. Służy przecież podtrzymaniu flajma i nagonki.PiotrB pisze:bo na razie to najsłabszy bazyliszek...
Bazyliszek - jedyny turniej, gdzie organizatorzy obrażają potencjalnych uczestników na poziomie zasad.
Strasznie słaby ten bazyl. Ani to śmieszne, ani to obrazoburcze. Lipa Pany. Zasady słabe, fluff wymyślał chyba ktoś, kto boi się zapytać o godzinę na ulicy. Kurde, ten bazyl miał taki potencjał. A nie wierzę, że Pasiak obrazi się za coś z większym polotem.
pozdro
pozdro
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
W pierwotnej wersji miał działać podobnie do Sexmashino sprzed kilku lat, ale słusznie zauważył Morrok, że część ludzi porobiła już odpowiednie modele, więc musiał wyjść troszkę słabszy od innych, ale za to taki, którego modele najłatwiej zdobyć.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
A rok się dopiero zaczął.
No dobra, okazuje się, że nie zawsze żarty nam wychodzą.
Bazyl faktycznie za słaby, za mało czasu do turnieju, żeby wymyślać mocnego.
Do tego budzi kontrowersje, Piotr czuje się obrażony, a Pasiak ma kolejny temat, żeby pokazać, jak bardzo ma gdzieś krytykę swojego słabego postępowania. Skończmy tę szopkę.
Wywalam Łotra i Spaślaka z dostępnych Bazyliszków. Nie trzeba będzie prosić Debeliala o nową nakładkę do AB. Nie przebijemy ilością stron zeszłorocznego tematu, ale przynajmniej skończy się narzekanie. Same korzyści.
Tylko proszę, nie narzekajcie teraz, że go wywaliłem.
Bazyl faktycznie za słaby, za mało czasu do turnieju, żeby wymyślać mocnego.
Do tego budzi kontrowersje, Piotr czuje się obrażony, a Pasiak ma kolejny temat, żeby pokazać, jak bardzo ma gdzieś krytykę swojego słabego postępowania. Skończmy tę szopkę.
Wywalam Łotra i Spaślaka z dostępnych Bazyliszków. Nie trzeba będzie prosić Debeliala o nową nakładkę do AB. Nie przebijemy ilością stron zeszłorocznego tematu, ale przynajmniej skończy się narzekanie. Same korzyści.
Tylko proszę, nie narzekajcie teraz, że go wywaliłem.

afera Bydgoska xD epic xD
Przepraszam, nie zrozumiałem tego, co Pan Moderator napisał wcześniej - teraz będę pokutował
D.
Przepraszam, nie zrozumiałem tego, co Pan Moderator napisał wcześniej - teraz będę pokutował
D.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.