BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Maluj bazyla zamiast tu spamować. yo!Druchii pisze:2 weeks yo!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Znając życie i tak wygraAsassello pisze:Maluj bazyla zamiast tu spamować. yo!Druchii pisze:2 weeks yo!

Pewnie już pomalował fest!!!

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

To i ja się pochwalę ;P
Italiano gotowy, ale po nowym FaQu zmieniła mi się koncepcja rozpiski, więc wyszło na to, że zrobiłem go dla funu xD
Klopsik już ulepiony i czeka tylko na pomalowanie. Ciekawe czy dostanę za niego w japę....
Italiano gotowy, ale po nowym FaQu zmieniła mi się koncepcja rozpiski, więc wyszło na to, że zrobiłem go dla funu xD
Klopsik już ulepiony i czeka tylko na pomalowanie. Ciekawe czy dostanę za niego w japę....

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- swieta_barbara
- habydysz
To wez mi Italiano pozycz, akurat nie wiedzialem skad wziac :]
No problem
spłacę dług za ratunek przed Babicami 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
trzeba będzie orać czym się maCrusader pisze:Beastów było mniej i też nic nie dostałyLaik pisze:w wyniku uwolnienia łuków muszę wywalić 1 z rozpiski- znakomity ruch ar.com - nie było WE na ETC praktycznie żadnych, nic nie zmieniono na plus...

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To taki zabieg marketingowy, żeby Cię ciekawość zżarła i żebyś się na Bazylu pojawił ;PKrzysiekW pisze:Teraz to prędzej dostaniesz jak nie będzie "pics".RIPlay pisze: Ciekawe czy dostanę za niego w japę....
Też tak uważam. Nie wykręca ono rozpisek, więc i na frekwencję nie wpłynie, bo nie wymaga nagłego domalowywania kolejnych oddziałów.mlepkows pisze:Smutne. Po kiego wałka gramy na nieaktualnym Euro? To już lepiej własne ograniczenia zrobić...Kalesoner pisze:Stare
Maciek
Jeżeli gra się na Euro dla reprezentacji, to im stare jest zbędne, pewnie złożą rozpiski wg nowego.
Jeżeli gra się na Euro dla zbalansowania, to wartość starego jest już po prostu żadna.
Zbędne trzymanie się czegoś nieaktualnego, choć czasu do turnieju jeszcze przecież dość.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami