BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
- swieta_barbara
- habydysz
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Kto chce, moze zlozyc sobie rozpe na nowy draft (no moze poza zielonymi i WE) - zmian w regulaminie juz nie bedzie.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak masz jajca to i tak przytnieszLaik pisze:Racja, musialbym glade ridersow przyciac...

Zasada wewnętrzna, że pierwsze 15 stołów od 2 bitwy gra na nowe, inaczej ma wpier...ol

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Zmiana ograniczeń na dwa tygodnie przed masterem może oznaczać dla jednych totalną zmianę rozpiski a tym samym dokupienie i domalowanie wielu modeli. Moim zdaniem dlatego gramy na stare 

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Ogłoszenia parafialne:
Dodałem na końcu podpunkt o dodatkowych atrakcjach Bazyliszka
Przypominam, że termin przysyłania punktowanych zgłoszeń upływa już niedługo, czyli o północy 3.02.
Jeszcze raz to napiszę, gramy stare euro. Gracze, którzy bardzo chcą mogą w przypadku większości armii zbudować rozpiskę zgodną z ograniczeniami obydwu draftów.
Dodałem na końcu podpunkt o dodatkowych atrakcjach Bazyliszka
Przypominam, że termin przysyłania punktowanych zgłoszeń upływa już niedługo, czyli o północy 3.02.
Jeszcze raz to napiszę, gramy stare euro. Gracze, którzy bardzo chcą mogą w przypadku większości armii zbudować rozpiskę zgodną z ograniczeniami obydwu draftów.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Pocisk.wokrze pisze:A kto Ci ręce rozbuja?Cauliflower pisze:Zasada wewnętrzna, że pierwsze 15 stołów od 2 bitwy gra na nowe, inaczej ma wpier...olręczny, nie na stole
![]()
Miałeś przyjemność?

- Jacek_Azael
- Masakrator
+1JaceK pisze:Też tak uważam. Nie wykręca ono rozpisek, więc i na frekwencję nie wpłynie, bo nie wymaga nagłego domalowywania kolejnych oddziałów.mlepkows pisze:Smutne. Po kiego wałka gramy na nieaktualnym Euro? To już lepiej własne ograniczenia zrobić...Kalesoner pisze:Stare
Maciek
Jeżeli gra się na Euro dla reprezentacji, to im stare jest zbędne, pewnie złożą rozpiski wg nowego.
Jeżeli gra się na Euro dla zbalansowania, to wartość starego jest już po prostu żadna.
Zbędne trzymanie się czegoś nieaktualnego, choć czasu do turnieju jeszcze przecież dość.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Też zawołam "starszego brata"Cauliflower pisze:Pocisk.wokrze pisze:A kto Ci ręce rozbuja?Cauliflower pisze:Zasada wewnętrzna, że pierwsze 15 stołów od 2 bitwy gra na nowe, inaczej ma wpier...olręczny, nie na stole
![]()
Miałeś przyjemność?

A z edycją euro -> Ale przynajmniej chłopaki są konsekwetni i nie zmieniają nic tuż przed turniejem (bo dlaczego by nie dopuścić nowego WoCh?)
Dokładnie tak. Dzięki Pająk, nie chciało mi się pisać tego samego po raz któryś.Pająk pisze:z dużym wyprzedzeniem była mowa, do kiedy czekają na nowy draft. Czemu wtedy nikt nie marudził? A jak ktoś chce to da radę złożyć rozpę na oba drafty, przynajmniej w większości armii...
Pająk pisze:Czemu wtedy nikt nie marudził?
Coś kręcicieKalesoner pisze:nie chciało mi się pisać tego samego po raz któryś.

A tak na poważnie - OK. Decyzja organizatora.
Tylko po prostu nikt z nas przed wydaniem drafta nie znał skali zmian (która jest relatywnie nieduża). Dopiero teraz można to jakoś ocenić i decydować.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Oczywiście zdjęcie ograniczenia z większości corów (czyli rzeczy, w których jest najwięcej modeli) jest skromnym ograniczeniem, takim malutkim, że łatwo je przeoczyć.
O mój Thorze.
Jacek, już wiem czemu jesteś jedynym użytkownikiem tego forum, w którego posty muszę dodatkowo kliknąć, żeby móc je zobaczyć.
O mój Thorze.
Jacek, już wiem czemu jesteś jedynym użytkownikiem tego forum, w którego posty muszę dodatkowo kliknąć, żeby móc je zobaczyć.
Chętnie zobaczę ten pillow fight 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie marudzić, żegnamy stary sezon!
Bazyliszek powinien mieć nazwę:
BAZYLISZEK
Pożegnanie z trzynastką!

Bazyliszek powinien mieć nazwę:
BAZYLISZEK
Pożegnanie z trzynastką!