BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Wygrałeś internet xDGolonka pisze:Moja deklaracja w 6:07. Chyba wyjawia wszystko.
@ Kaleson - o fuck.... zapomniałem, że w młódkach gustujesz

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Kaleson ma turniej ogarniać a nie "uczyć się mazania figsów".RIPlay pisze:@ Kaleson - o fuck.... zapomniałem, że w młódkach gustujeszchyba powinienem je uprzedzić, przed panem głównym organizatorem
spoiler:
http://www.youtube.com/watch?v=eLWERYPqdOg
Ostatnio zmieniony 28 sty 2013, o 21:21 przez Asassello, łącznie zmieniany 1 raz.

Zapewne jest tego świadom i zrobi co w jego mocy, aby impreza się udała 

Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
ChciałbyśCauliflower pisze: BAZYLISZEK
Pożegnanie z trzynastką!

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Jaram się jak cywile w SyriiDruchii pisze:Bazyliszki gotowe

Sobotnia impreza gdzie indziej niż w ostatnich latach. Na dniach wrzucę mapkę.
tutaj macie menu dla nas
Przekąski zimne: 8 zł
-nóżki w galarecie
-śledzik w oleju
-tatar wołowy
-pasztet + ogórek kiszony
Przekąski na ciepło: 9 zł
-nuggetsy
-bigos
-biała kiełbasa z cebulką
-żurek z jajkiem
Dania na ciepło :
-kiełbasa smażona + frytki 12 zł
-ciabatta z grillowanym kurczakiem 10 zł
Piwo 0,5 l 6zł
Wódka 40 ml 4zl
Wściekły pies 40ml 5zł
Zestaw (0,5 l wódka + Krzyś, Fanta, Sprite, Coca-Cola) 50 zł
Coca-Cola 200ml 3 zł
Fanta 3 zł
Sprite 3 zł
Krzyś 2 zł
tutaj macie menu dla nas
Przekąski zimne: 8 zł
-nóżki w galarecie
-śledzik w oleju
-tatar wołowy
-pasztet + ogórek kiszony
Przekąski na ciepło: 9 zł
-nuggetsy
-bigos
-biała kiełbasa z cebulką
-żurek z jajkiem
Dania na ciepło :
-kiełbasa smażona + frytki 12 zł
-ciabatta z grillowanym kurczakiem 10 zł
Piwo 0,5 l 6zł
Wódka 40 ml 4zl
Wściekły pies 40ml 5zł
Zestaw (0,5 l wódka + Krzyś, Fanta, Sprite, Coca-Cola) 50 zł
Coca-Cola 200ml 3 zł
Fanta 3 zł
Sprite 3 zł
Krzyś 2 zł
impacty nie rzucają na trafienie, asf przekierowujesz po przerzutach, podobnie hateZadeklaruj w fazie walki wręcz po rzutach na trafienie, raz w ciągu gry w dowolnym miejscu na stole wszystkie ataki o tej samej inicjatywie i wykonywane w tym samym momencie zadeklarowane w wybrany sojuszniczy model trafiają w inny sojuszniczy model w styku. Nie można tego użyć, jeśli wybrany model nie styka się z żadnym sojuszniczym modelem, lub jeśli Pento zginął.
Moje też ;PDruchii pisze:Bazyliszki gotowe
i to jeszcze Ty wybierasz najlepszego bazyla...RIPlay pisze:Moje też ;PDruchii pisze:Bazyliszki gotowe

Chyba się z gwoździem na łby pozamieniałeś, jeśli myślisz, że wybiorę swojegoAsassello pisze:i to jeszcze Ty wybierasz najlepszego bazyla...RIPlay pisze:Moje też ;PDruchii pisze:Bazyliszki gotowe

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Znając Ciebie pewnie znowu jakieś majstersztyki!Druchii pisze:Bazyliszki gotowe

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

O czymś nie wiem ?Dymitr pisze:nagroda za najlepszego Bazyliszka i tak już została przehandlowana