![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://www.realitynet.pl/public/samhain/WH/Krasie/ViP/lord_on_wheels_wip_3.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
to tylko 'na chwilę' by utrwalić mi w głowie jaki ma być kolor, oczywiście, że będą robionesmiejagreg pisze:Nie zaczynaj gemów od tak jasnych kolorów - mam nadzieję, że gemy będziesz jeszcze robił...
część będzie poprawiane (cieńsza linia na kapeluszu), ale już na konkurs się nie wyrobiłemquidamcorvus pisze:Ogólnie to wielkieFajny pomysł i niezłe wykonanie!
Szczególnie podoba mi się broda Lorda, szkiełko lunety. Najmniej niebieskie rękawice u nosicieli.
I mógłbyś jeszcze poprawić złote linie na rękawach i kapeluszu, bo nie wyszły równo
takie barwy twierdzy... nie chciałem by wyglądali jak smutne srebrno złote konserwuquidamcorvus pisze:Bo niebieskie. Nijak nie pasują do stonowanych nosicieli, którzy odziany są głównie w stal i brąz.
thx :dRasti pisze:Fajowy, od gościa bije klimatem. Aż chce się patrzećVery good job
![]()
![]()
![]()
Ale sklejką to dowaliłeś
i tak wybrałem kilka najlepszych... jeśli za duże (dużo) wg Ciebie to mogę coś późnym wieczorem sklecić mniejszego... jednak wolałbym nieRasti pisze:Aaale ja mówiłem o sklejce zdjęć jako zdjęcie konkursowe ;D
thxRasti pisze:Sporawe, ale może być.