+1Jankiel pisze:Mnie tam się cały czas podobają.
Są bardzo fajni. Ja bym sobie życzył dwóch rzeczy : figurki pegazy który wygląda lepiej niż obecny i troszkę innych harpii
Moderator: Yudokuno
+1Jankiel pisze:Mnie tam się cały czas podobają.
Wygląda więc na to, że w tym roku nie poszalejemy sobie z nowym bookiem . Trzeba czekać do przyszłego rokuJAN: Dark Angels
FEB: Daemons
MAR: Wave month (hobbit, warriors of chaos, 40k)
APR: High Elves
MAY: Tau
JUN: Summer wave (40k, supplement book for 40k)
JUL: Lizardmen
AUG: Mystery Box
SEP: Wave month
OCT: ???
NOV: Eldar
DEC: ???
Pierwsza dobra wiadomosc od dluzszego czasuTullaris pisze:
Wygląda więc na to, że w tym roku nie poszalejemy sobie z nowym bookiem . Trzeba czekać do przyszłego roku
He he, może o nas zapomną i tylko my będziemy mieli giętego 7-edycyjnego booka . A cała reszta osłabione 8-edycyjne .Myotis pisze:Trzeba napisać do nich petycje, aby nie wydawali nowego kodeksu
+1 Jak widzę że przeciwnik ma tanka/demisie/mournfangi itp. to już wiem że raczej nie wycisnę więcej niż 12:8 a i wygranie takiej bitwy będzie raczej naprawdę ciężkie o ile przeciwnik nie jest nieogarnięty...Paraszczak pisze:Do was dalej nie dociera, że nasz kodeks był gięty na 7ed i tylko na 7 edycji robił wyniki. Wyszedł i był po prostu MEGA. Wszystkie nowe kodeksy po wyjściu trącą mocą, ale nasz był wyjątkowo mocny. Potem zmieniła się edycja i elfy dostały w dupę. Potem cięcia EURO a potem kolejne kodeksy z jakąś Monstrous Inf/Cav każdy. Wychodzą Armatorydwany z 5/6T i 5/6W strzelające po ruchu, Mournfangi, Demigryfy, Skullcrushery, Demony Nurgla - naprawdę nie widzicie, że my na to nic nie mamy? Możemy to tylko odginać i łapać na Kowboja. W obecnym kształcie w zasadzie w każdej bitwie czuję się underdogiem, w każdej gram pasywnie, bo jestem szachowany przez dużo lepsze oddziały wroga i miażdżony przez nieprawdopodobne maszyny. Nie pomaga nawet pedalskie kulanie Wardów na 2+ Pokemonem.
A wy piszecie, żeby nie zmieniali Booka. Przez Pendant i Hydrę za 175.