Wrocław, 2400 NOWE euro, LIGA
Re: Wrocław, 2400 NOWE euro, LIGA
Do kiedy rozgrywamy pierwszą rundę?
Pana Radziu prosiłbym o kontakt, żeby się dogadać co do terminu gry ;]
Co do rozpisek, proponuję aby każdy przesłał swoją rozpiskę do Dymitra i na wniosek gracza mógłby przesłać rozpiskę przeciwnika w celu porównania / wykluczenia prób oszustwa.
Pana Radziu prosiłbym o kontakt, żeby się dogadać co do terminu gry ;]
Co do rozpisek, proponuję aby każdy przesłał swoją rozpiskę do Dymitra i na wniosek gracza mógłby przesłać rozpiskę przeciwnika w celu porównania / wykluczenia prób oszustwa.
jeśli pytasz o dzisiaj, to już nie dam rad. Za tydzień jak najbardziej.Golonka pisze:Tombo gramy w Środę? koło 17:30? W padbarze?
Bitwa z VC Jarka
Pierwszy mecz nowego WoC o punkty. Mój nieśmiertelny DP, Chimera i jagery wsparte fastami,rydwanami i bandą zabijaków Nurgla miały tłuc nie-umarłe ścierwa.
Od drugie tury mój jedyny mag (Demoniczny Książe) nie czarował...bo umarł. Zatłukła go strzyga w jakiś nieprawdopodobny sposób. Chwilę później piach gryźli jedni Skullcrusherzy. Padły też fasty a rydwan uciekł prosto w las a chimerę zagryzły wargheisty
Na szczęście nie więcej pecha nie miałem i wygrałem 17:3
Pierwszy mecz nowego WoC o punkty. Mój nieśmiertelny DP, Chimera i jagery wsparte fastami,rydwanami i bandą zabijaków Nurgla miały tłuc nie-umarłe ścierwa.
Od drugie tury mój jedyny mag (Demoniczny Książe) nie czarował...bo umarł. Zatłukła go strzyga w jakiś nieprawdopodobny sposób. Chwilę później piach gryźli jedni Skullcrusherzy. Padły też fasty a rydwan uciekł prosto w las a chimerę zagryzły wargheisty
Na szczęście nie więcej pecha nie miałem i wygrałem 17:3
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Moje biedne wampirki uległy Mike'iemu.
W miłym towarzystwie oraz wśród ciekawych pogawędek przegrałem 0:20 zdobywając zaledwie 220 małych punktów.
W miłym towarzystwie oraz wśród ciekawych pogawędek przegrałem 0:20 zdobywając zaledwie 220 małych punktów.
Wojtek z Uadzia 0-20
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jakieś paringi na kolejną rundę?
Tombo - Golonka 7:13
Morrok - Radziu 15:5
Marcins - Kojot 20:0
Izwor - Mike 0:20
Wojtuś - Uadzia 0:20
Dymitr - Jarekk 17:3
Koszu - Maciom 8:8
Kuyash - Khuman 18:2
Maryś 15:0
Khuman i Kuyash dziś grają - czekam na ich wynik, bo poprosili o dodatkowy czas (kuyash wybył do zaborców w tym czasie)
Morrok - Radziu 15:5
Marcins - Kojot 20:0
Izwor - Mike 0:20
Wojtuś - Uadzia 0:20
Dymitr - Jarekk 17:3
Koszu - Maciom 8:8
Kuyash - Khuman 18:2
Maryś 15:0
Khuman i Kuyash dziś grają - czekam na ich wynik, bo poprosili o dodatkowy czas (kuyash wybył do zaborców w tym czasie)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Runda 2!
Uadzia 20 vs Marcins 20
Mike 20 vs Kuyash 18
Dymitr 17 vs Morrok 15
Marys 15 vs Golonka 13
Maciom 8 vs Tombo 7
Koszu 8 vs Radziu 5
Jarekk 3 vs Khuman 2
Izwor 0 vs Wojtuś 0
Kojot 0 vs BYE
Uadzia 20 vs Marcins 20
Mike 20 vs Kuyash 18
Dymitr 17 vs Morrok 15
Marys 15 vs Golonka 13
Maciom 8 vs Tombo 7
Koszu 8 vs Radziu 5
Jarekk 3 vs Khuman 2
Izwor 0 vs Wojtuś 0
Kojot 0 vs BYE
Maciom, kiedy Ci pasuje? weekend, czy środa?