BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Normalnie drukujemy, ale wysyłając tak późno, nie możesz mieć na to gwarancji.
W Twoim wypadku, radziłbym wydrukować sobie sam i w dniu turnieju poprosić jednego z brodatych sędziów o parafke.
Kalesoner, kiedyś latały 2 rozmiary dysków chaosu na 40kach i 50kach. Proponuje na Bazyli zrobić to samo z orłami jaki, ze sprawa wyszła późno... To naprawdę, w przypadku orla nie robi wielkiego znaczenia.
W Twoim wypadku, radziłbym wydrukować sobie sam i w dniu turnieju poprosić jednego z brodatych sędziów o parafke.
Kalesoner, kiedyś latały 2 rozmiary dysków chaosu na 40kach i 50kach. Proponuje na Bazyli zrobić to samo z orłami jaki, ze sprawa wyszła późno... To naprawdę, w przypadku orla nie robi wielkiego znaczenia.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
@ Krasnal: drukujemy.
Shino się pluje bo mu kazałem robić podstawki pod klopy i kaszkiet. Jeśli chodzi o orły prosiłem o zdjęcia (dowody). Problem polega na tym, że to chyba jedyne modele bez wyszczególnionej podstawki na stronie genialnego wydawcy. Skoro jedni mówią, że dostali 40tki a inni 50tki to zostają 40ki i tyle.
@ Klops: jednak dobrze Cię odwzorowałem na bazyliszku....
Shino się pluje bo mu kazałem robić podstawki pod klopy i kaszkiet. Jeśli chodzi o orły prosiłem o zdjęcia (dowody). Problem polega na tym, że to chyba jedyne modele bez wyszczególnionej podstawki na stronie genialnego wydawcy. Skoro jedni mówią, że dostali 40tki a inni 50tki to zostają 40ki i tyle.
@ Klops: jednak dobrze Cię odwzorowałem na bazyliszku....
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Nie, ostatnio podczas ferii często wchodziłem na neta w środku nocy i Shino tam był. On tak po prostu ma.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Och och ale mnie pojechałeś. Tylko że wyszło na moje. Khe.diuk pisze:Mnie z kolei satysfakcjonowałoby gdybyś nie dostał odpowiedzi i zagrał dwie bitwy z różnymi orłami nie mogąc zdjąć żadnego bo nie zostało to uściślone.Grolshek pisze:I taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje. Zdejmujemy 50 mm. To ci co kupili nowego maja przekichaneRIPlay pisze:Jaki to orzeł ? Zdjęcie, cokolwiek.
Do tej pory zawsze były 40 mm i większość ludzi tak ma. Niech zostanie w ten sposób na potrzeby turnieju
Dla gratisu gracze HE/WE mogliby jeszcze napisać na podstawce "Ożeł" co byś miał Frenzy na nie i musiał po nich overrunować
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Od Ciebie to jestem większy więc się nie boję . Interesuje mnie zdanie organizatora. Dodam, że nie zdobędę podstawki rydwanowej do tego czasu więc co najwyżej mogę kombinować drugą 50tkę do kładzenia z tyłu jak gram z kimś z armatami. Będzie to durnie wyglądało ale cóż...Grolshek pisze:Jak go tam nie postawisz to na pewno nie
Maciek
Grichalk pisze:To nie Shino, to BOT.
Kaleson.
Będzi emożliwość zagrania w pokerka w knajpie, czy w szkole?
W knajpie może nie być miejsca, w szkole oczywiście da radę grać. Będzie wydzielona klasa z ławkami i krzesłami, dla tych co nie chcą spać w nocy.
- swieta_barbara
- habydysz
Zielony, Golonka, Czarny - odbieram Was jutro o 8.10 z tego przystanku:
http://goo.gl/maps/nhCvD
http://goo.gl/maps/nhCvD
Dlatego bardzo dobrze, ze Shino poruszyl temat podstawek pod maszyny na LS. Wiadomo jak GW podchodzi do kwestii zasad (have fun!), dlatego przydaloby sie uscislic raz na zawsze jaki model na jakiej podstawce powinien smigac, zeby przed masterem nikt nie mial takich watpliwosci.
Go Shinux!
Go Shinux!