7 ed. - nowe HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
bedzie jeden smok z dwoma kierowcami. smok ma tez wersje "bez czapki". roznica pomiedzy rodzajami smokow bedzie polegala na malowaniu.Artemis pisze:Mam pytanie: czy będzie box smoków (z którego możesz złożyć wiele) czy oddzielnie Dragon Mage a oddzielnie Lord na smoku?
"I fart in your general direction" 

Podstawke też każdy bedzie miał rydwanową??Szaman pisze:bedzie jeden smok z dwoma kierowcami. smok ma tez wersje "bez czapki". roznica pomiedzy rodzajami smokow bedzie polegala na malowaniu.Artemis pisze:Mam pytanie: czy będzie box smoków (z którego możesz złożyć wiele) czy oddzielnie Dragon Mage a oddzielnie Lord na smoku?
Słucham? Chcecie mi wmówić że to maleństwo od Dragon mage'a z którym w szranki od biedy stawać by mógł zwykły orzełek to taki kolos !?!?! Nie no ja myśle że oddzielnie będzie box na lorda/arcymaga, a oddzielnie na Dragon mage'a
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie

Ice-T pisze:ale powiem wam ze smok nie imponuje gw chciało sie postarać ale jaszczura jest beznadziejna IMO już lepiej wygląda dobrze skonwertowany imrik niż ten syf ten smok jest nie wiele wiekszy od lorda siedzącego na nim

a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
rozpiska ot może być też gryf z lordem mag na piechote i ten na smoku koszt około 1000 pts za resztę czyli za 1500 lub 1250 robimy armie. W tej armii mamy dobre potwory i spółkę oraz dobrą magie. tylko trzeba umieć grac tym i nie szarżować na czółko . Też jakąś opcja to jest
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
He he widzę że nie tylko mi nurkująca jaszczurka niezbyt przypadła do gustu - IMO 6ed smok rox.
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
a mnie sie wydawalo, ze dosc wyraznie napisalem, ze bedzie jeden boxKris pisze:Nie no ja myśle że oddzielnie będzie box na lorda/arcymaga, a oddzielnie na Dragon mage'a

BTW mnie sie smok bardzo podoba - w przeciwienstwie do starych smokow, ktore byly bardzo slabe. oczywiscie takie rzeczy sa tylko kwestia gustu...
"I fart in your general direction" 

stare smoki są bardzo słąbe, jednak dobrze przekonwertowane są duzo lepsze od tego, któy nie jest taki zły, gdyby to był metal (tak wiem, praktycznie wszystkie smoki to plastiki
)
co do gryfa... badziewny jest teraz, jednak mam jaką maluteńką nadzieje, że commander moze go dosiadać, nie spojrzelismy na to i wielka szkoda, chociaż wątpie, ale gdyby tak było to naprawde fajnie

co do gryfa... badziewny jest teraz, jednak mam jaką maluteńką nadzieje, że commander moze go dosiadać, nie spojrzelismy na to i wielka szkoda, chociaż wątpie, ale gdyby tak było to naprawde fajnie

Ty nie spojrzałes.. ja spojrzałem..Kosa pisze:stare smoki są bardzo słąbe, jednak dobrze przekonwertowane są duzo lepsze od tego, któy nie jest taki zły, gdyby to był metal (tak wiem, praktycznie wszystkie smoki to plastiki)

Commander nadal pozostaje słaba ocpja

imo bezsens z tymi gryfami... i tak się kurzyły na półce a teraz to w ogóle, za nieweiel wiecej punktów mamy dobrego smoka z 6T i 5W
no ale ten slot... jak ktoś tu juz podawał ciekawe kombinacje na gryfciu, dragon magu i magu, jednak to nie ma kopa 

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
gryf, różne rodzaje smoków- i pomyśleć że to Delfy miały mie najlepsze potwory...
nie narzekaj.. dopakuja mantysie czy hydre to bedziesz grałMurmandamus pisze:gryf, różne rodzaje smoków- i pomyśleć że to Delfy miały mie najlepsze potwory...