BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Gniewko pisze:Młody, pamiętaj, że Jagal nie spał ze mną w przeciwieństwie do Ciebie
Złapałem.
Gniewko jesteś obecie największym celebrytom podpisów na Forum BP.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2013, o 20:36 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.
@Gniewko, Nie dziwię się że Jagal miał dupę wklejoną w ścianę, od tamtego czasu pewnie bedzie unikał spania w tym samym pomieszczeniu co Ty
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAH umarłem xDYudokuno pisze:że jak?!Gniewko pisze:Oczywistości pominąłem. W battlu łatwiej o tęczowego niż o babę.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
za rok będą punkty za najładniejszą brodę... i do zdobycia sława i dyplom... a później już tylko przechadzanie się wśród stołów w klimacie:
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
Yudo, Kazimiera Szczuka bordera
Warhammer to masa zabawy w statystykę. Statystycznie rzecz biorąc na 120 osób na turnieju było 6 ciepłych battlowców, a zakładając optymistyczny wariant - ośmiu. Z grubsza tylu, co leworęcznych. Ja i Kuba to dwie sztuki, więc pomiędzy jednym rzutem kostkami a drugim człowiek sobie patrzy po tej masterowej sali i kmini gdzie siedzi pozostała część. Po czym modli się, żeby to nie był Golonka
@Młody; Jagal się niepotrzebnie spinał i rano obudził z głową w kocich miskach z karmą, tak go zniosło pod ścianę. Ba, na wcześniejszym masterze częstowałem go kiełbasą i uśmiech mu z gęby nie schodził.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
Proszę bardzo, oto fotki :
http://www.crocko.com/69638FA1398F44039 ... jszone.rar
Fotek prawie 300, mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie
Nie bawiłem się w rozjaśnianie tych co były robione podczas 3ciej bitwy bo po prostu nie miałem ochoty ;p
@ Gniewko
Jak facet żre mięso to jest szczęśliwy i tyle
Błagam, skończ już temat bo jest turbo niesmacznie
EDIT: W prawym dolnym rogu jest 'regular download'
Nie bawiłem się w rozjaśnianie tych co były robione podczas 3ciej bitwy bo po prostu nie miałem ochoty ;p
@ Gniewko
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, o 02:15 przez Jagal, łącznie zmieniany 2 razy.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Niby i jest "regulat dovvnload" to i tak navvet o 4.00 vv nocy ściąga dopiero po1 ha.Jagal pisze:Proszę bardzo, oto fotki :
@ Gniewko
Może jakiś inny servver, bo z chcią sam bym pooglądał, chyba że już ktoś ściągnął i jest vv stanie podessać