Freestylowe gadki
Moderator: Afro
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Freestylowe gadki
Jak zasady ogólne armii spoko tak paletą tricków niechętnie bym się dzielił. Byle lajk ma nagle przeczytać kartkę i umieć to czego nauka zabrała mi parę bitych lat no way.
pytanie z innej beczki, od kiedy weszła errata do zasady kawalerii potworów że brane jest najwyższy T?
Czuje się w tym momencie poszkodowany widząc np Imperium i nowy WoCh. Mag za śmieszne pkt na demonicznym wierzchu z 5T i 3 W? przegięcie chyba.
Czuje się w tym momencie poszkodowany widząc np Imperium i nowy WoCh. Mag za śmieszne pkt na demonicznym wierzchu z 5T i 3 W? przegięcie chyba.
Postanowiłem stworzyć Ogra w WFRPG i tak jakoś przeszły mnie myśli:
Czy rozważał ktoś na temat Nabrzuszników? Dlaczego nie mamy jakiejś specjalnej zasady dotyczącej tego Flagowego przedmiotu naszej armii? Czyżby jest ukryty pod nazwą light armour?:D
Czy rozważał ktoś na temat Nabrzuszników? Dlaczego nie mamy jakiejś specjalnej zasady dotyczącej tego Flagowego przedmiotu naszej armii? Czyżby jest ukryty pod nazwą light armour?:D
- Infernal Puppet
- Masakrator
Zgadłeś szerloku .Czyżby jest ukryty pod nazwą light armour?:D
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Armour z przyrodzenia ? Ch*****we to trochę ...
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ostatnio kończąc pracę i myjąc się (pracuję w warsztacie więc smar, kurz itp) zauważyłem, że moje ręce są wręcz czarne. Zacząłem się zastanawiać, ni z tego ni z owego, jak murzyn, ale na prawdę czarny murzyn, pracujący w warsztacie samochodowym, wybrudzony smarem orientuje się podczas mycia czy jest czysty, czy też nie? Czy ta substancja na ich rękach (nie dłoniach!) ma inny odcień niż na moich? Hmm...
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Hmm to chyba do plot i młot a nie działu ogrów xD
Wogle ciekawy jestem jakie Wy gracze Ogrówi w bitwach macie rezultaty - jakie armie gnojicie a jakie was?
Czego się boicie a z czego drwicie?
Czego się boicie a z czego drwicie?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
literówka a byk który daje w oczy niczym działo gausa to dwie różne rzecz. Mnie fajnie gra się z elfami wszelakiej maści, wochem, bretką i nawet z tk. Nie lubie za to danonków, wampirów i imperium oraz chadecji.
Demony są ok, w moim odczuciu.
Najgorsze są jak dla mnie lizaki - bo nie mamy tej armii w Krakowie i wszyscy cierpią na nieogranie.
Ortografia i używanie znaków interpunkcyjnych jest przy pisaniu na forach bardzo ważna
Mnie strasznie irytuje że ostatnio u nas pojawiły się pytania bez znaków zapytania.
Najgorsze są jak dla mnie lizaki - bo nie mamy tej armii w Krakowie i wszyscy cierpią na nieogranie.
Ortografia i używanie znaków interpunkcyjnych jest przy pisaniu na forach bardzo ważna
Mnie strasznie irytuje że ostatnio u nas pojawiły się pytania bez znaków zapytania.
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ha widzisz sevi ten sam problem z lizakami ! Stąd nawet pominąłem rasę, bo wcale z nią nie gram
Ja zagrałem w ostatnim półroczu raz - trafiłem na warzywo, więc nie wyniosłem za wiele z tej bitwy. Ale moje ogry sobie pojadły za to
Wisła Kraków.