Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery
Sam model świetnie wygląda. Jedynie podstawka mi coś nie pasuje. Nie wiem czemu, ale takie właśnie mam wrażenie.
Niemniej jednak praca świetna!
Niemniej jednak praca świetna!
No to cyk...
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy - nie odpisuję na PW / PM
Dokładniejszy opis i dane na blogu.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy - nie odpisuję na PW / PM
Dokładniejszy opis i dane na blogu.
o ku*wa! PRZEGENIALNE!!!
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajny, jeszcze go dobrze pomalować
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetny jest - dużo fajniejszy, niż firmówki. Jedynie łączenie tułowia z nogami dobrze by było jakoś poprawić. Od zadka wygląda słabiej nieco...
To dla tego że tu nie ma łączeń - jak sobie wymyślisz tak go złożysz - nie da się zrobić tak by w każdej pozie wszystko do siebie przylegało na styk.smiejagreg pisze:Świetny jest - dużo fajniejszy, niż firmówki. Jedynie łączenie tułowia z nogami dobrze by było jakoś poprawić. Od zadka wygląda słabiej nieco...
Wydaje mi się że to żadna cena jak na możliwości sklejenia. Inne potwory już nie będą tak bajeranckie ale tu to tylko kora i można to łatwo zamaskować green
stufem bądź nakleić jakiś mech i inne posypki.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
W sumie fakt - nie pomyślałem o korzyściach wynikających z możliwości nadawania różnych póz gostkowi...Rothand pisze:To dla tego że tu nie ma łączeń - jak sobie wymyślisz tak go złożysz - nie da się zrobić tak by w każdej pozie wszystko do siebie przylegało na styk.smiejagreg pisze:Świetny jest - dużo fajniejszy, niż firmówki. Jedynie łączenie tułowia z nogami dobrze by było jakoś poprawić. Od zadka wygląda słabiej nieco...
Wydaje mi się że to żadna cena jak na możliwości sklejenia. Inne potwory już nie będą tak bajeranckie ale tu to tylko kora i można to łatwo zamaskować green
stufem bądź nakleić jakiś mech i inne posypki.
Inny sposób sklejenia
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Pierwsze skojarzenie
Hehe dobre. To raczej miało być "come on matherf...r!" ale jak kto wolikubencjusz pisze:
Pierwsze skojarzenie
Dzięki wszystkim za komenty
Cześć,
Ruszamy na fejsie dla tego chciałbym Was gorąco prosić o pomoc.
Potrzebujemy ponad 30 lików by mieś dostęp do pewnych opcji.
Jeśli macie konto na facebooku to proszę dajcie "like'a"
http://www.facebook.com/pages/Rothand-S ... 7429198403
Dzięki!
Żeby nie było że z pustą gębą
Projekt "Norse army" rusza powolutku - na pierwszy ogień 15 Ulfenarów: (oczywiście WIP)
Skonwertowałem sobie też 2ch chaśników do prywatnej armii...
będą na magnesy bo chce mieć ich na dyskach WIP:
Ruszamy na fejsie dla tego chciałbym Was gorąco prosić o pomoc.
Potrzebujemy ponad 30 lików by mieś dostęp do pewnych opcji.
Jeśli macie konto na facebooku to proszę dajcie "like'a"
http://www.facebook.com/pages/Rothand-S ... 7429198403
Dzięki!
Żeby nie było że z pustą gębą
Projekt "Norse army" rusza powolutku - na pierwszy ogień 15 Ulfenarów: (oczywiście WIP)
Skonwertowałem sobie też 2ch chaśników do prywatnej armii...
będą na magnesy bo chce mieć ich na dyskach WIP:
BSB z 40tkowego lorda wygląda wypas! Świetna robota
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Dzięki wszystkim! I Tym co lik'a dali i Tym którzy jeszcze go dadzą
Co do figsów to są to wilkołaki reapera - 2 wzory - pocięte i złożone tak by każdy był inny
Co do figsów to są to wilkołaki reapera - 2 wzory - pocięte i złożone tak by każdy był inny