1 goblin ... 1 dobor kolorow ... 1 bejcowanie ... - zostaly oczka do pomalowania ...
Przygotowanie - czas ... 2 min na pomalowanie kolesia 30 sekund na zamoczenie i 30 sekund na otrzepanie czyli okolo 4 min na 1 kolesia + domalowanie oczek czyli max 5 min na model ... efekty tak jak ponizej ...
teraz chyba bede musial wyprobowac ciemniejszy kolorek na szmaty choc ten co jest uwazam ze jest tak czy siak ciekawy (ale przy malowaniu calej armi o&g i masy goboskow przydaloby sie aby kazdy regiment mial inny schemat ... (ogolem postanowilem w malowaniu zrobic 1 hajlajt by figsy byly wyrazniejsze i wizde ze sie oplacilo ) ... czekam na opinie ...
Moje proby z Dippingiem na przykladzie skullpasa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nakładasz podstawowe kolory(jaśniejsze niż normalnie) i cieniowanie robisz zanurzając model w bejcy.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Bejca to taki chemiczny twór do ochrony drewna.Kupuje się to w puszkach w sklepach tylu Castorama,Practicer itp...
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Tak. Poszukaj (jest taka opcja "szukaj", ewentualnie możesz po prostu przejrzeć Forum Mistrzów Tuningu) tematów ze słowem "dipping".Fallan pisze:No to spoko. Tylko wytłumacz mi co to jest bejca(czy jak to się pisze), bo nie za bardzo kapuję. Jest gdzieś na forum pokazane jak to dokładnie zrobić?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!