ale można takim na mastery jeździć bo 3 kolory ma

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
hehe-nie znam sie na malowaniu tak dobrze, zeby byc modem galerii.Mauler pisze:Bez przesady.... Jakoś na Gloria Victis istnieje na kilkunastu stronach i jest zabawny. Nie rób za moda Zafael.
niby masz racje ale w wypadku podpisu "super pomalowana figurka" i zdjęciach jakie już wyżej zostały umieszczone na tym forum wątpię aby ktoś te dwie rzeczy brał serio i wierzył, że 3 kolory bez podkładu i tym podobne "praktyki malarskie" to figsy gotowe na turniej do gry. oczywiście mogę sie mylić...Tomash pisze:Zafael, nie chodzi o wyśmiewanie cudzych prób malarskich. Każdy jakoś zaczynał i ja też mam na półce figurki, z których moglibyście się pośmiać
Chodzi o wyszydzenie tych, którzy drybrush dwoma kolorami, tudzież zapaćkanie pędzlem 6, nazywają na aukcjach "pro paint" czy "pięknym pomalowaniem". Oszustwo i dęcie należy piętnować!
1. Jak tylko naprawię cyfrówkę - specjalnie dla Ciebie wrzucę fotki moich figurek, Maluję przeciętnie ale to moje hobby i nie zmuszam nikogo do ocen.TruePunk pisze: Mauler: no, ty tez pewnie zabawny chlopak jestes. A mozna twoje figurki tak OT obejrzec na necie gdzies? Czy moze anonimowosc internetu dodaje Ci poczucia humoru?
Kazdy ma prawo napisac swoje poglady, chocby nt sensownosci istnienia tematu - i taki ton odpowiedzi jest IMO nie na miejscu.
Dajcie spokój przecież widać zę dopiero co wyszły z DOTa i nie wszystko zeszłoStach pisze:http://i99.photobucket.com/albums/l317/ ... 0005-1.jpg
Dodam tylko że to nie ja malowałem;)
Macki pisze:http://www.allegro.pl/item154238165_cha ... cm_15.html
Myśle ze dokładniejsze zdjęcie jest tu nie potrzebne......
Tomash pisze: Zafael, nie chodzi o wyśmiewanie cudzych prób malarskich. Każdy jakoś zaczynał i ja też mam na półce figurki, z których moglibyście się pośmiać
Chodzi o wyszydzenie tych, którzy drybrush dwoma kolorami, tudzież zapaćkanie pędzlem 6, nazywają na aukcjach "pro paint" czy "pięknym pomalowaniem". Oszustwo i dęcie należy piętnować!