Fatalstyka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Fatalstyka

Post autor: Naviedzony »

Lepiej, ale nadal poniżej oczekiwań.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Powergamerskie necrony, które są ze swojej specyfikacji... powergamerskie.
Wtf? Wybacz, ale po tym przestałem oglądać.
Jak koledzy wyżej napisali, mniej yyy, ogarnij bardziej składnie zdań i tak dalej.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Przestałem oglądać poniżej 1 minuty. Na pg nekronach się wyłożyłem. Przeczytaj sobie jakąś książkę o autoprezentacji, pooglądaj dziennikarzy w zachodniej telewizji (najlepiej amerykańskiej, tam robienie шоу jest opanowane do perfekcji), nagraj się i obejrzyj. Następnie wypisz na kartce sumiennie wszystko co jest do bani i popraw to. Popracuj nad sposobem wysławiania się, bo na razie brzmisz tak, jakbyś chciał po prostu odwalić temat, bez większego zaangażowania. Niestety, ale nawet na głupich i powszechnie pogardzanych zajęciach z marketingu mieliśmy lepsze prezentacje na zaliczenie, mimo że były przygotowywane dzień lub dwa wcześniej.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Kero
Wałkarz

Post autor: Kero »

Nowy odcinek Fatalstyki!

Spodziewam się całkiem kontrowersyjnych komentarzy więc zobaczmy co z tego wyjdzie :D

Temat odcinka: Zmierzch jest spoko!

https://www.youtube.com/watch?v=_-2zFXG64vw

Jest także konkurs dedykowany dla battle-owców, mam nadzieję że się wykażecie ;)

Zapraszam :]

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Te stworzenia (nie ,nie nazwę ich wampirami) zasługują tylko na stos. Wystarczy mi plakat ,żeby nasłać na twórców plutony Witch hunterów. Jeśli wyprodukują częśc w której na ulicach zapłoną stosy ,a mieszkańcy będą polować na te stworki to dajcie znać ,zapłacę za bilet :mrgreen:
Do tego próba zrobienia Underworld dla nastolatek jest badziewna
Przykro mi ,ale produkując ten odcinek okazałeś się heretykiem i podpisałeś na siebie wyrok Inkwizycji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 21 lut 2013, o 20:13 przez Kordelas, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

Coś mi się wydaje że twój filmik obraża płeć piękną,szczególnie ze znam dziewczyny które oglądały hellsinga a nienawidzą zmierzchu.Proszę nie obrażać graczy wh40k bo tak daleko nie zajedziesz.
ps. Odpowiedziałem na twe pytanie w komentarzu pod twoim kanałem,wiąże się z tym coś skoro to był konkurs?
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Nie włączyłem. Tytuł mi wystarczył #-o

miły5
Mudżahedin

Post autor: miły5 »

Okej ... spojrzałem na tytuł i pobiegłem do toalety zwrócić sok pomarańczowy .
A tak na serio to obejrzałem całe żeby nie było i powiem jedno : po kiego goblińskiego grzyba robisz temat o Zmierzchu mimo iż bez przerwy powtarzasz jaki to będzie hejt po linkiem.Jak wiesz , że takie coś będzie to bez sensu to robić.
w chyba drugiej minucie ,,No bo Zmierzch jest kierowany do dziewczyn , które dopiero zaczynają interesować i pokazują tu wampiry" pierwsze skojarzenie to moja koleżanka , która ponad niebiosa wychwala zmierzch , lecz jak na nią patrzę i na jej perspektywę fantastyki to mi się smutno robi.Wampir ... GEJ :twisted: .Sorka musiałem.
A tak poza tym to , że poruszyłeś ten temat to dodam , że zgodzę się z kolegą parę komentarzy wyżej - spalić tego wampira razem ze wszystkimi książkami .

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Obrazek
Vlad: I shall facepalm now.

A tak w ogóle to zalajkować trza : http://www.facebook.com/#!/pages/Twilig ... 70?fref=ts

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Powiem tyle: Facepalm #-o
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

miły5
Mudżahedin

Post autor: miły5 »

Przepraszam oceniłem książkę nie ciebie.
Ogólnie to coraz więcej jest emocji , gestykulacji , dziwnych min a to dobrze , bo wtedy pokazujesz zainteresowanie.Szczerze to nawet przyjemnie mi się ciebie ogląda i czekam na następny odcinek (nie tylko nie recenzja pony friendship is magic :D )
,,wampiry kojażą się z potworami" - eee nie mi jakoś kojarzą się z pewnego rodzaju nieżywą magnaterią zarządzającą pełną armią nieumarłych.
A poza tym to po prostu nie mogłem ,,On cały czas spędza z nią i może ona zajść w ciążę" - eee nie bo wampiry nie pompują krwi a to znaczy że :wink: .

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

1. Gestykulacja, mimika, odczuwalne zaangażowanie na plus :) Wywalanie języka, otwieranie szeroko buzi - niepotrzebne i zdecydowanie na minus
2. Wiem że wiele słów angielskich przeszło do naszego dziennego porządku ale czy w takich filmach naprawdę muszą padać takie sformułowania jak "jesteś targetem", "niech poleje się hejt" ? Z mojego punktu widzenia słucha się tego okropnie...Jeśli mówisz o Zmierzchu to mów o "Zmierzchu" a nie o "Twajlajcie". Mamy piękny rodzimy język i nie musimy na siłę zasypywać go angielskimi słowami...
3. Postaraj się zredukować do minimum przerwy w mówieniu które czasami miewasz, zdarza się też Tobie totalnie zbaczać z tematu który poruszasz i czasem nie wiem czy przygotowujesz treść tego co będziesz prezentować wcześniej czy idziesz na żywioł i "mówisz co ślina na język przyniesie"
4. Logo chyba nadal jest za duże i czasem nie wiem czy patrzeć na Ciebie czy na to logo w kącie ekranu
5. Materiał jest strasznie pocięty co trochę przeszkadza w odbiorze
6. Pomyśl o jakimś ciekawszym tle, szafa raczej do nich nie należy :P

W kwestii tematu :)
- wampiry ze "Zmierzchu" nie są wampirami tylko ucieleśnieniem jakichś kosmicznych i miernych wizji autora
- wątpliwe jest przekonanie do fantastyki dziewczyn na podstawie tej beznadziejnej sagi
- ta saga nie ma żadnego sensu :P

Brawa za determinację i chęć do dalszego kręcenia :) Czekam na następny odcinek :)

Kero
Wałkarz

Dziękuję wam wszystkim, za zaangażowanie w moją produkcję. :D

Oczywiście program będzie powstawał nadal (miejmy nadzieję, że wyjdzie mu to na dobre)

O my little pony kiedyś myślałem, ale nie mam siły na ten serial xD

Tak, wystarczy podać odpowiedź w komentarzu, choć wolałbym na maila ;)

Poszukam lepszego tła, choć to ciężka sprawa bo mam małe studenckie mieszkanko :D

Zmniejszę jeszcze ten znaczek :)

Jeszcze raz bardzo wam dziękuję :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Kero: mimika, gesty - ogromna poprawa. Ale: czemu, u licha, Twój wzrok ciągle zjeżdża raz na lewo, raz na prawo?!

Testy lepiej, dużo lepiej. Co do tła: kup tkaninę w kolorze, którego tło będzie pasować do Twojej twarzy i rozwieś za sobą (przypnij, żeby nie spadło). Zainwestuj w 2 białe parasole i 2 małe halogenki. Zamontuj 20 cm powyżej swojego wzrostu, za kamerą tak, żeby świeciły Ci trochę na łeb (nie w oczy, bo oślepniesz). Zrób sobie studio.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Yudokuno pisze:Kero: mimika, gesty - ogromna poprawa. Ale: czemu, u licha, Twój wzrok ciągle zjeżdża raz na lewo, raz na prawo?!
Bo kamerę trzyma dziewczyna o szeroko rozstawionych cycach. :D
(przepraszam za offtop, ale musiałem)
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Kero
Wałkarz

Wzrok mi ucieka bo patrzę na cyy... znaczy na ekranik od kamerki, upewniając się, że ujęcie dobrze wyszło. Przez to patrzę momentami właśnie w bok. staram się to ograniczać jak tylko mogę :D

Studia niestety nie jestem w stanie zaaranżować, z dwóch prostych przyczyn:
1. Kupa kasy na nie potrzebna :D
2. Jak na razie mała oglądalność. Nie będę przecież kupował lamp, parasoli i tkaniny, kiedy ogląda mnie 300 osób ;)

Neithan
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Neithan »

Przecież tkanina to może być zwykłe prześcieradło, koszt parasola jest nieduży, a do oświetlenia można wykorzystać nawet nieco lepsze lampy rowerowe. Umocować można do mebli.
IMO nie wygląda to na koszt, który zabija, ino trzeba pokombinować.

Gunnila
Mudżahedin

Post autor: Gunnila »

W tle - jednokolorowy koc albo prześcieradło, byle czyste
zamiast parasola też może być prześcieradło.

Kero
Wałkarz

Nowy odcinek Fatalstyki!

Temat: Quo Vadis Star Wars?

Zapraszam :)

https://www.youtube.com/watch?v=vfw3SFVQpSM

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

"-J.J. Abrams ,eee ,a kto to?-
-Stary? Naprawdę? J.J. Abrams? Miszyn Impasybul ? Star trek? Lol,- "
rzeczywiście ,wspaniały argument dla fana Star wars :mrgreen:
I to nie był żaden Sith ,czy Jedi tylko zwykły klon ten twój gość 8)
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

ODPOWIEDZ