DIPPING - TESTOWANIE
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
ja posiadam właśnie tego sadolina. jest niezły.ja mam mahoń. niestety większa puszka to spory wydatek
orzech wloski = pankrok, co tu duzo mowic
a probowal ktos mieszania bejc?:>
właśnie zmieszałem sadolina tikowego z nobilesem tikowym (ale jaśniejszym) - w reszcie udało się krasie zabejcować dobrze, bejcowałem też zwierzoludzi - sam sadolin też dobry, ale ten akurat za ciemny, co dla gora jest ok, ale dla krasnale już nie. Jedyny minus mieszania z nobilesem to wściekły błysk, czyli jeszcze trzeba smarować, ale z drugiej strony to dodatkowe zabezpieczenie figsa.TruePunk pisze:orzech wloski = pankrok, co tu duzo mowic
- Tiger Brown
- Kradziej
"Jeśli nie widzisz różnicy, to po co przepłacać."Patryk pisze:Wrzuciłem 6 koni od TK spodkładowanych na biało. (...)Efekt - niesamowity! Malowane jakby mokrym pędzlem!
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Jak przeżyję ten tydzień, wykonam swój test dippingu ze zdjęciami - dwie bejce kupiłem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
liche wygląda słabo. przy innych dobrze wyglądajacych kolorach uchodzi.Taraś pisze:A wiecie jak wygląda na przykład regal blue albo liche purple >?? po bejcowaniu?? może ma ktoś fotki??
sporo zależy od bejcy.
Po Polconie stwierdziłem, że odkurzę jedną ze swoich pierwszych armii, tj. HE. Są one w dość słabym stanie, więc przydałoby się im przemalowanie, a że zależy mi na czasie, to pomyślałem o dippingu i tu powstaje pytanie jakiego koloru bejcy użyć?
Armia ma być w kolorze biało niebieskim, ewentualnie w biało zielonym.
Ktoś ma jakiś pomysł?
Armia ma być w kolorze biało niebieskim, ewentualnie w biało zielonym.
Ktoś ma jakiś pomysł?
niezaleznie od bejcy, z bialego zrobi Ci sie cos kremowego na plaskich powierzchniach
możesz spróbować dąb jasny ja tym dippuje z bratem undeadow i może nie jest jakoś powalające, jednak myslę że do zielonego i białego bedzie ok, cohć w sumie jak nad tym pomyślałem to jakbym bejcował HE, to zrobiłbym je w kolorystyce biały + bubonic brown/bubonic+snakebite
Trzymam za słowoTomash pisze:Jak przeżyję ten tydzień, wykonam swój test dippingu ze zdjęciami - dwie bejce kupiłem
A teraz coś ode mnie:
ogólnie jestem zadowolony. Bałem się pierwszego razu. Pędzelkiem jeszcze spokojnie można bejce poprawiać gdzie za dużo siedzi zanim wyschnie. Pozostało tylko pocisnąć po poprawkach lakierem matowym
Jeszcze będę robił parę poprawek i jak również uzupełnie odpryski (trzeba uważać z tym).
A tu jak to wyglądało przed:
Na pierwszym nawet kawałek porównania przez przypadek - nie zauważyłem że ten figs tam stoi
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Zox - wypas!
Dożywam. W piątek-sobotę test
Dożywam. W piątek-sobotę test
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
yo
Właśnie robie moje khemri w bejcy - work in progress
Jak skończe wrzuce fotki, ale zdrazdze, że wychodzi zajekurbisciewa
Są piękniejsze niż jakiekolwiek inne szkielety.
Wszystko robie w dębie średnim sadolinu, odpowiednio rozcieńczonym.
Mam prośbę o pare opini na temat, czy chcielibyście turtorial jak zrobić regimet szkieletów od podstaw w bejcy, jakich kolorów używać itp.
Pozdrawiam
Właśnie robie moje khemri w bejcy - work in progress
Jak skończe wrzuce fotki, ale zdrazdze, że wychodzi zajekurbisciewa
Są piękniejsze niż jakiekolwiek inne szkielety.
Wszystko robie w dębie średnim sadolinu, odpowiednio rozcieńczonym.
Mam prośbę o pare opini na temat, czy chcielibyście turtorial jak zrobić regimet szkieletów od podstaw w bejcy, jakich kolorów używać itp.
Pozdrawiam