I never thought it would come to this...LXXVIII - Długi miecz jego
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: I never thought it would come to this...
Smieja, nie zrobiłem jeszcze lepszych fot nurglity, ale planuję to zrobić
tutaj mój sfinks i kolejna lanca dla Thaina:
Udało mi się w końcu wymęczyć pierwszego Warsphinxa do mojej armii. Zdjęcia jak zawsze słabe, ale ni krzty dzisiaj światła i czasu, więc jest jak jest Mimo tego, że tylko na stół to i tak zajął mi całe mnóstwo czasu, a i tak będę jeszcze nanosił poprawki, bo nie ze wszystkiego jestem do końca zadowolony
Pomimo tego, że kosz z gwardzistami według mnie trochę nie pasuje do figurki to i tak UWIELBIAM TEN MODEL. Jest zajebiście monumentalny. Płonąca kosa ma tu symbolizować fiery roar bestii.
Mam nadzieję, że się spodoba.
Pozdro i jak zawsze miłego oglądania.
tutaj mój sfinks i kolejna lanca dla Thaina:
Udało mi się w końcu wymęczyć pierwszego Warsphinxa do mojej armii. Zdjęcia jak zawsze słabe, ale ni krzty dzisiaj światła i czasu, więc jest jak jest Mimo tego, że tylko na stół to i tak zajął mi całe mnóstwo czasu, a i tak będę jeszcze nanosił poprawki, bo nie ze wszystkiego jestem do końca zadowolony
Pomimo tego, że kosz z gwardzistami według mnie trochę nie pasuje do figurki to i tak UWIELBIAM TEN MODEL. Jest zajebiście monumentalny. Płonąca kosa ma tu symbolizować fiery roar bestii.
Mam nadzieję, że się spodoba.
Pozdro i jak zawsze miłego oglądania.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sphinx podoba się, a jakże . Zastanawiam się tylko nad płonącą kosą - nie podoba mi się zbytnio miejsce styku płomienia i samej kosy. Dobrze by było jakoś tę kosę "rozżarzyć" w tym miejscu. Bo tak miejsce styku wygląda dość sztucznie. Cała reszta baaardzo dobra. W regimencie kawalerii jedyne, co mnie razi, to żielony pióropusz jednego z jeźdźców - nie pasuje kolorystycznie do regimentu.
Smieja, ten zielony pióropusz to smok, dlatego jest zielony
Płomień - bez niego ta broń wyglądała trochę nijak, pusto...Staram się unikać takich słów, ale mi się podoba (!) i płomień na pewno zostanie. Kurcze, jak ciężko jest sfotografować i uchwycić tak rozpiętą figurkę...Szczególnie przez kogoś kto i tak nie umie robić zdjęć
Płomień - bez niego ta broń wyglądała trochę nijak, pusto...Staram się unikać takich słów, ale mi się podoba (!) i płomień na pewno zostanie. Kurcze, jak ciężko jest sfotografować i uchwycić tak rozpiętą figurkę...Szczególnie przez kogoś kto i tak nie umie robić zdjęć
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nieważne - pióropusz, czy smok, nie chodzi mi o to, co to jest, tylko o kolorystykę całości, a ta jest zachwiana przez... smoka
Tak czułem, że już nie chcesz zmieniać płomienia, stąd pomysł o rozżarzeniu kosy. Trochę by to naturalniej wyglądało na styku...
Co do fotek to i tak Ci wychodzą świetnie - ja w ogóle nie umiem ich robić
Tak czułem, że już nie chcesz zmieniać płomienia, stąd pomysł o rozżarzeniu kosy. Trochę by to naturalniej wyglądało na styku...
Co do fotek to i tak Ci wychodzą świetnie - ja w ogóle nie umiem ich robić
Turbodawno mnie tu nie było
Jako, że planuję zacząć zbierać nowy woch (a raczej wrócić do armii którą zacząłem zabawę w wfb w 5tej edycji), zmalowałem sobie ostatnio tego felka.
Nie wiem jeszcze czy będzie robił za gienka na dysku, czy bsb na dysku, więc podstawka tylko tymczasowa, zrobiona w 3 min 45 s
Jak zawsze słabe foty
Enjoy
Jako, że planuję zacząć zbierać nowy woch (a raczej wrócić do armii którą zacząłem zabawę w wfb w 5tej edycji), zmalowałem sobie ostatnio tego felka.
Nie wiem jeszcze czy będzie robił za gienka na dysku, czy bsb na dysku, więc podstawka tylko tymczasowa, zrobiona w 3 min 45 s
Jak zawsze słabe foty
Enjoy
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Bardzo mi się metaliki podobają. Widać inspirację od C'tana chyba Na reszcie też fajnie oko (nomen omen) zawiesić
Ave!
Niedźwiedź
Ave!
Niedźwiedź
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetnie pomalowany obrzydliwy figs
Bardzo fajny Vilitch Niech sobie wszyscy psioczą, mi się ten model podoba Jak zobaczyłem nowe figsy do Demonów to stwierdziłem że nowy WoCh jest mega zajebisty w porównaniu do tego co wyszło z danonków.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Fajny model i super malowanie
A bardzo dziękuję ;*ZOO Art Studio pisze:Bardzo mi się metaliki podobają. Widać inspirację od C'tana chyba
Inspiruje mnie bardzo wielu malarzy, C'tan jest na pewno jednym z nich. Maluję tak jak potrafię, ale jeśli tak piszesz to jest mi bardzo miło A do Pana C'tana mi jeszcze duuuuuuuuuuuuuużo brakuje. Duuuuuuu
żooooo
o
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajny sorc wyszedł .
Tzeenetha ludek rządzi!
Elo!
Daaaaaaaaawno mnie tu nie było. No i dawno też nic nie malowałem. A więc nadszedł czas odświeżyć pędzel przed nadchodzącymi mroczniakami Też elfka, ale z kolei ta jasna. Miała być na szybko (zajęła mi całe dwa wieczory) i na półkę , ale jak ktoś chce przytulić to walcie pm.
Pozdro i jak zwykle Enjoy!
Daaaaaaaaawno mnie tu nie było. No i dawno też nic nie malowałem. A więc nadszedł czas odświeżyć pędzel przed nadchodzącymi mroczniakami Też elfka, ale z kolei ta jasna. Miała być na szybko (zajęła mi całe dwa wieczory) i na półkę , ale jak ktoś chce przytulić to walcie pm.
Pozdro i jak zwykle Enjoy!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To, co widać, podoba mi się bardzo. Najbardziej szata (świetny kolor i rozjasnienia) i włosy .