<Andrzej Sapkowski wargaming project>

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kadrinazi
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Kadrinazi »

Temple Guard pisze: Byłbyś zainteresowany, Kadrinazi, informacjami wykraczającymi poza książki Sapkowskiego? Z jednej strony to już nie oryginał, ale za to będzie na czym pracować ;)
Przyznam szczerze że cały 'projekt' (strasznie szumne słowo) powstał pod wpływem chwili, gdy nudziło mi się w pracy :lol2: a że przywiozłem sobie z Polski Sapka to i literatura była pod ręką. Co do 'pomysłów fanowskich' - możesz podrzucić, ale niezbyt jestem przekonany. Generalnie to co Sapek napisał momentami jest dosyć ogólnikowe, stąd daje pole do manewru...

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Kadrinazi pisze:
Temple Guard pisze: Byłbyś zainteresowany, Kadrinazi, informacjami wykraczającymi poza książki Sapkowskiego? Z jednej strony to już nie oryginał, ale za to będzie na czym pracować ;)
Przyznam szczerze że cały 'projekt' (strasznie szumne słowo) powstał pod wpływem chwili, gdy nudziło mi się w pracy :lol2: a że przywiozłem sobie z Polski Sapka to i literatura była pod ręką. Co do 'pomysłów fanowskich' - możesz podrzucić, ale niezbyt jestem przekonany. Generalnie to co Sapek napisał momentami jest dosyć ogólnikowe, stąd daje pole do manewru...
OK, w przyszłym tygodniu kupię te książki i jeśli będzie tam coś ciekawego to się podzielę wiedzą :)
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

A ja mam "wojny z Nilfgaardem" w domu, bardzo fajne, czytałem w trakcie pochłaniania kolejnych tomów sagi...

Awatar użytkownika
Temple Guard
Falubaz

Post autor: Temple Guard »

Nijlor pisze:A ja mam "wojny z Nilfgaardem" w domu, bardzo fajne, czytałem w trakcie pochłaniania kolejnych tomów sagi...
Też sobie sprawię. Są tam jakieś ciekawe informacje o wojskach obu stron lub chociaż Nilfgaardu, które byłyby pomocne przy tworzeniu army lista?
Gwardia umiera, ale się nie poddaje

www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!

ODPOWIEDZ