Nemezisowy Pre-Kujawiak 2.03.2013 (nowy draft ;) )
Re: Nemezisowy Pre-Kujawiak 2.03.2013 (nowy draft ;) )
Rozumiem, że jeśli pierwsza rozpa była wysłana do 28 lutego, a następnie ktoś dzisiaj podesłał zmiany zgodne z nowym draftem to w dalszym ciągu dostaje 4 pkt za wysłanie rozpy w terminie?
-
- Kretozord
Wszyscy dostają 4 pkt oprócz osób które się nie zgłosiły w terminie a chcą grać na stary draft.
Oznacza to, że wciąż przyjmujemy punktowane zgłoszenia pod warunkiem, że są na nowy draft. Sprawdzę je z rana.
Oznacza to, że wciąż przyjmujemy punktowane zgłoszenia pod warunkiem, że są na nowy draft. Sprawdzę je z rana.
-
- Kretozord
Jak przyjdziesz z rozpą bez ograniczeń to obiecuje ze zagrasz z blessem, fishem i debkiem 

Turniej bardzo fajny, organizacja spoko, wyniki nie najgorsze. Mam nadzieje, że w przyszłości będzie lepiej.
Voodoo dzięki wielkie za pożyczkę, bardzo się przydała
Mam jedno ale:
Po 2 bitwie zaginął mi 1 nowoedycyjny Black knight na białym podkładzie. Grałem na którymś z ostatnich stołów. Sprawdźcie proszę walizki czy ktoś nie zgarnął przypadkiem (bądź celowo) ze sobą bo bardzo mi na nim zależy
Voodoo dzięki wielkie za pożyczkę, bardzo się przydała

Mam jedno ale:
Po 2 bitwie zaginął mi 1 nowoedycyjny Black knight na białym podkładzie. Grałem na którymś z ostatnich stołów. Sprawdźcie proszę walizki czy ktoś nie zgarnął przypadkiem (bądź celowo) ze sobą bo bardzo mi na nim zależy

Black Knight się znalazł- chyba Kielon go zgarnął.
Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie i oczywiście gratulacje dla TOP3- Rince, Grichalk, Lipek

EDIT:
POPRAWKA z wynikiem Kielona i Wujka
Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie i oczywiście gratulacje dla TOP3- Rince, Grichalk, Lipek

EDIT:
POPRAWKA z wynikiem Kielona i Wujka

Ostatnio zmieniony 2 mar 2013, o 23:57 przez Voodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktycznie, chyba sobie nie wpisali
Czekam do poniedziałku na ewentualne poprawki i wysyłam do ligi.

Dzięki wszystkim przeciwnikom za bardzo miłe bitewki.
Ten turniej uświadomił mi, że nawet na nowe ETC kawaleryjskie Imperium to jedyne słuszne Imperium; a już na pewno muszę na razie odstawić ogrywanie tych plewnych halabardników, którzy giną od byle pierdnięcia.
Wracam do swoich puszek.
Ten turniej uświadomił mi, że nawet na nowe ETC kawaleryjskie Imperium to jedyne słuszne Imperium; a już na pewno muszę na razie odstawić ogrywanie tych plewnych halabardników, którzy giną od byle pierdnięcia.
Wracam do swoich puszek.

Dziekujemy wszystkim za tak liczne przybycie, mamy nadzieję że na następnym turnieju będzie Was jeszcze więcej !
Graty Rince
bitwy w skrócie
1 bitwa Assur
Tomkowi nie szły szarże, a mi strzelanie uczciwe 10:10

2 bitwa Scoutmaster Empire
Bardzo miła bitwa, przeciwnik nie miał dużego maga co ułatiwło mi zwycięstwo
20:0
3 Bitwa Tomek Tutaj
5/6 raz z rzędu na turnieju grać razem to jakaś paranoja
Tym razem wzieliśmy remis

Graty Rince
bitwy w skrócie