konfrontacyjny wilczek - WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
konfrontacyjny wilczek - WIP
z racji tego ze nikt ich nie chcial w studiu zassac padlo na mnie . szkoda ze nia mam czasu zeby go jakos mocno podpicowac, ale z drugiej strony model jest na tyle fikusny ze broni sie sam
w poniedzialek powienienem do niego przysiasc i skonczyc, jest wiec jeszcze czas na jakies zmiany .
w poniedzialek powienienem do niego przysiasc i skonczyc, jest wiec jeszcze czas na jakies zmiany .
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
elegancko... dopracowac kilka szczegółow, dokleić chłopakowi raczki i będzie cacy
Wchodzę w to ! Musze sobie jakiegoś wilczarza sprawić, maja super figsy.
Generalnie git, alee :
To turkusowe to chyba jakiś zaciek, a nie wiem czy zacieki szczególnie patyna mogą wystepować na tkaninie, skórze. Trochę mi sie to nienaturalne wydaje Takie moje ględzenie bo wygląda ok.
Druga sprawa to chyba wina foty, ale i tak sie przyczepie
Dlaczego tu skóra jest jaśniejsza niż tu ? Wg. mnie bardziej oświetlony i co za tym idzie jaśniejszy powinien być zielony fragment.
A i pysk bym mu zrobił jaśniejszy, szczególnie te "brwi".
Tyle mojego narzekania
Generalnie git, alee :
To turkusowe to chyba jakiś zaciek, a nie wiem czy zacieki szczególnie patyna mogą wystepować na tkaninie, skórze. Trochę mi sie to nienaturalne wydaje Takie moje ględzenie bo wygląda ok.
Druga sprawa to chyba wina foty, ale i tak sie przyczepie
Dlaczego tu skóra jest jaśniejsza niż tu ? Wg. mnie bardziej oświetlony i co za tym idzie jaśniejszy powinien być zielony fragment.
A i pysk bym mu zrobił jaśniejszy, szczególnie te "brwi".
Tyle mojego narzekania
wiedzialem ze ktos zwroci uwage na zacieki - pewnie "w zyciu" takie by nie powstaly. tyle ze z zaciekami figuras wyglada fajniej, wiec olalem "realizm".
gora muskulka jest bardziej rozjasniona. niestety fotka pokazuje model bardziej "od dolu" . chociaz musze przyznac ze jedynie na pleckach swiatlo wyszlo mi tak jak chcialem.
gora muskulka jest bardziej rozjasniona. niestety fotka pokazuje model bardziej "od dolu" . chociaz musze przyznac ze jedynie na pleckach swiatlo wyszlo mi tak jak chcialem.
Jezeli sa cwieki wbite w tkanine , to mozliwe ze po bardzo dluuugim czasie zaczna odfarbiac tkanine ;d , nigdy nie widzialem nic takiego .Ale wyglada fajnie . Ogolnie spoko wilczarz bardzo mi sie podoba.
Zapomnialem dodac ze po obfitych opadach i nie wiadomo czy akurat na taki kolor a nie przez przypadek na rdzawy
EDIT :
Wlasnie spojrzalem na moja kostke ( plecka ) i w miejsach laczenia parcianego materialu z metalowymi czesciami mozna zaobserwowac (po dokladnym przypatrzeniu sie ) lekkie odbarwienia od metalu , na podobny kolor . Moja kostka juz lat ma kilka ;d i przez nie jedna ulewe przeszla , takze zdaje mi sie ze jest to prawdopodobne .
Zapomnialem dodac ze po obfitych opadach i nie wiadomo czy akurat na taki kolor a nie przez przypadek na rdzawy
EDIT :
Wlasnie spojrzalem na moja kostke ( plecka ) i w miejsach laczenia parcianego materialu z metalowymi czesciami mozna zaobserwowac (po dokladnym przypatrzeniu sie ) lekkie odbarwienia od metalu , na podobny kolor . Moja kostka juz lat ma kilka ;d i przez nie jedna ulewe przeszla , takze zdaje mi sie ze jest to prawdopodobne .
mocniejsze cienie bym zrobił na skórze żeby bardziej trójwymiarowo wyglądała. i wydaje mi sie ze pazury mają za duzo białego na krawędzi, za gruba ta ostatnia krecha jest. szmatka na prawej ręce słaba, a ta między nogami mogłaby być lepiej wycieniowana. chyba tyle uwag jak na takie zdjęcia:)
poza tym fajna stonowana kolorystyka;)
poza tym fajna stonowana kolorystyka;)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
a ja myslalem ze skora i tak jest juz zbyt kontrastowa .
co do reszty uwag musze przyznac nieco racji. sek w tym ze po prstu za pomalowanie zdecydowanie lepiej nikt mi nie zaplaci :/ . taki juz bol z malowaniem zlecen. staram sie jednak zeby przy kazdym poziomie figuras wygladal dobrze .
jeszcze chwile i dojde do wniosku ze figuras jest z d...py .
co do reszty uwag musze przyznac nieco racji. sek w tym ze po prstu za pomalowanie zdecydowanie lepiej nikt mi nie zaplaci :/ . taki juz bol z malowaniem zlecen. staram sie jednak zeby przy kazdym poziomie figuras wygladal dobrze .
jeszcze chwile i dojde do wniosku ze figuras jest z d...py .
ano . figuras skonczony i choc zadko mi sie to zdaza jestem zadowolony z koncowego efektu (wiem to banal ). mam tylko problem z fotka - na szybko wyszlo slabo, wiec musze przysiasc i zrobic ja nalezycie .
i spokojnie - chetnie slucham rowniez negatywnej krytyki jesli tylko jest konstruktywna. smieje sie tylko bo potwierdzila sie pewna teoria spiskowa wiecie-kogo : figurki takie sobie dostaja pochwaly a dobre miazdzaca krytyke
i spokojnie - chetnie slucham rowniez negatywnej krytyki jesli tylko jest konstruktywna. smieje sie tylko bo potwierdzila sie pewna teoria spiskowa wiecie-kogo : figurki takie sobie dostaja pochwaly a dobre miazdzaca krytyke
e tam. turkusowe plamki dla mnie tylko nie pasują wogole chyba przez to ze są to zacieki na skorzanych elementach zeby to byly metalowe czesci pancerza pewnie inaczej bym ten turkus odbieral. a tak bardzo fajne malowanie. a co do wlosow to wlasnie bardzo fajne lekko fioletowe przynajmniej ozywiają figse troche. imo bardzo fajny efekt ogolny.