konfrontacyjny wilczek - WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Przemas
"Nie jestem powergamerem"

konfrontacyjny wilczek - WIP

Post autor: Przemas »

z racji tego ze nikt ich nie chcial w studiu zassac padlo na mnie :). szkoda ze nia mam czasu zeby go jakos mocno podpicowac, ale z drugiej strony model jest na tyle fikusny ze broni sie sam
Obrazek
Obrazek
Obrazek

w poniedzialek powienienem do niego przysiasc i skonczyc, jest wiec jeszcze czas na jakies zmiany :).

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

elegancko... dopracowac kilka szczegółow, dokleić chłopakowi raczki i będzie cacy ;)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Wchodzę w to ! :) Musze sobie jakiegoś wilczarza sprawić, maja super figsy.

Generalnie git, alee :

To turkusowe to chyba jakiś zaciek, a nie wiem czy zacieki szczególnie patyna mogą wystepować na tkaninie, skórze. Trochę mi sie to nienaturalne wydaje :) Takie moje ględzenie bo wygląda ok. ;)

Druga sprawa to chyba wina foty, ale i tak sie przyczepie ;)
Obrazek
Dlaczego tu skóra jest jaśniejsza niż tu ? Wg. mnie bardziej oświetlony i co za tym idzie jaśniejszy powinien być zielony fragment.

A i pysk bym mu zrobił jaśniejszy, szczególnie te "brwi".
Tyle mojego narzekania :)

Przemas

wiedzialem ze ktos zwroci uwage na zacieki - pewnie "w zyciu" takie by nie powstaly. tyle ze z zaciekami figuras wyglada fajniej, wiec olalem "realizm".
gora muskulka jest bardziej rozjasniona. niestety fotka pokazuje model bardziej "od dolu" . chociaz musze przyznac ze jedynie na pleckach swiatlo wyszlo mi tak jak chcialem.

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Jezeli sa cwieki wbite w tkanine , to mozliwe ze po bardzo dluuugim czasie zaczna odfarbiac tkanine ;d , nigdy nie widzialem nic takiego :P.Ale wyglada fajnie :). Ogolnie spoko wilczarz bardzo mi sie podoba.
Zapomnialem dodac ze po obfitych opadach i nie wiadomo czy akurat na taki kolor a nie przez przypadek na rdzawy :P
EDIT :D :
Wlasnie spojrzalem na moja kostke ( plecka :D) i w miejsach laczenia parcianego materialu z metalowymi czesciami mozna zaobserwowac (po dokladnym przypatrzeniu sie ) lekkie odbarwienia od metalu , na podobny kolor . Moja kostka juz lat ma kilka ;d i przez nie jedna ulewe przeszla , takze zdaje mi sie ze jest to prawdopodobne :P.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

mocniejsze cienie bym zrobił na skórze żeby bardziej trójwymiarowo wyglądała. i wydaje mi sie ze pazury mają za duzo białego na krawędzi, za gruba ta ostatnia krecha jest. szmatka na prawej ręce słaba, a ta między nogami mogłaby być lepiej wycieniowana. chyba tyle uwag jak na takie zdjęcia:)
poza tym fajna stonowana kolorystyka;)

Awatar użytkownika
Qbas
Chuck Norris

Post autor: Qbas »

W dodatku włosy wyszły (może tylko na zdjęciu) zbyt fioletowe - wygląda trochę jak Witch :roll: ...
Obrazek
Dyskusja na temat Euro 2009 pisze:
Ja się przewidziałem czy 23 - N.Ireland gra na ograch??
TIM GRONNEBERG - OGRES

Szkoci to klimaciarze :D

Przemas

a ja myslalem ze skora i tak jest juz zbyt kontrastowa :D.
co do reszty uwag musze przyznac nieco racji. sek w tym ze po prstu za pomalowanie zdecydowanie lepiej nikt mi nie zaplaci :/ . taki juz bol z malowaniem zlecen. staram sie jednak zeby przy kazdym poziomie figuras wygladal dobrze :).
jeszcze chwile i dojde do wniosku ze figuras jest z d...py :lol: .

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

tak źle to nie jest :wink: Prezentuje się należycie. Jedyne co bym zrobił to pojaśnił pysk. No ale wiadomo, zamówienie :P Więc małe niedoróbki koncepcyjne mogą być. Ogółem to figurka jest świetna więc nawet ze średnim malowaniem się musi prezętowąć :roll:

Przemas

ano :) . figuras skonczony i choc zadko mi sie to zdaza jestem zadowolony z koncowego efektu (wiem to banal ;) ). mam tylko problem z fotka - na szybko wyszlo slabo, wiec musze przysiasc i zrobic ja nalezycie :D .
i spokojnie - chetnie slucham rowniez negatywnej krytyki jesli tylko jest konstruktywna. smieje sie tylko bo potwierdzila sie pewna teoria spiskowa wiecie-kogo ;) : figurki takie sobie dostaja pochwaly a dobre miazdzaca krytyke :D

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

e tam. turkusowe plamki dla mnie tylko nie pasują wogole chyba przez to ze są to zacieki na skorzanych elementach zeby to byly metalowe czesci pancerza pewnie inaczej bym ten turkus odbieral. a tak bardzo fajne malowanie. a co do wlosow to wlasnie bardzo fajne lekko fioletowe przynajmniej ozywiają figse troche. imo bardzo fajny efekt ogolny.

ODPOWIEDZ