Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Bo doświadczenia z jakiegoś kijowego działu niszowego forum ekstrapolujesz na Border Princes, gdzie ludzie są z definicji fajni ;)
Tylko że sporo ludzi z tego niszowego forum, które jest dla nich, podobnie jak jego kijowy dział, oczywiście projektem pobocznym ;) jest na BP ;)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Tylko ci fajni ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Na NG w OT jest taki śmietnik, że żal szczękę ściska. Same tematy-śmieci, poza polityką, gdzie pisze w zasadzie czterech panów i tyle. Reszta - dno. Z każdego tematu zrobić spam, w każdym temacie udupić kogoś, kto ośmiela się MYŚLEĆ
Wybacz, ale wyśmiewani są ci, co nie potrafią myśleć. Jeżeli ktoś walnie jakieś głupstwo i za cholerę nie potrafi go uzasadnić, ograniczając się do "bo ja tak uważam" czy "mam prawo do swojego zdania", to zasługuje tylko na LOL/LOLSON. Tu na rzeczywiście poważne dyskusje miejsca nie ma, bo do tego trzeba miec choć kilku dyskutantów nie dość, że znających się na rzeczy, to jeszcze potrafiących prowadzić dłuzszą rozmowę. I nie uciekajacych od tematu w chwili, w której trzeba zacząć myśleć.
Bo doświadczenia z jakiegoś kijowego działu niszowego forum ekstrapolujesz na Border Princes, gdzie ludzie są z definicji fajni
Jeśli Gildia jest niszowa, to jakie jest BP? :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Jankiel pisze: Wybacz, ale wyśmiewani są ci, co nie potrafią myśleć.
Nie tylko, niestety.
Jankiel pisze:Jeżeli ktoś walnie jakieś głupstwo i za cholerę nie potrafi go uzasadnić, ograniczając się do "bo ja tak uważam" czy "mam prawo do swojego zdania", to zasługuje tylko na LOL/LOLSON.
Wiesz, są tematy, gdzie po prostu JEST to kwestia własnego zdania, własnych przekonań. I nie można tego uzasadnić. Nie mówię oczywiście o dyskusjach politycznych i okołopolitycznych.

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Nic dziwnego jak są ludzie, którzy podają się za mesjaszy i w to wierzą :shock2:
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skavenblight pisze:Wiesz, są tematy, gdzie po prostu JEST to kwestia własnego zdania, własnych przekonań. I nie można tego uzasadnić.
Jeśli nie można tego uzasadnić, to jest to ślepa i bezmyślna wiara.
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Skavenblight ma jakąś jesienną depresje chyba... Raz chce żeby z niej kebaba zrobić, teraz to... Nie dobrze... Jak tak dalej będzie to nie będzie miał kto podtrzymywać przy życiu PiM ;/

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Post autor: pingus »

Tomash pisze:
Skavenblight pisze:Wiesz, są tematy, gdzie po prostu JEST to kwestia własnego zdania, własnych przekonań. I nie można tego uzasadnić.
Taka też jest bardzo potrzebna, nie zawsze, ale są sytuacje gdy jest niezbędna. :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

pingus pisze:
Tomash pisze:
Taka też jest bardzo potrzebna, nie zawsze, ale są sytuacje gdy jest niezbędna. :)
ale zeby to zrozumiec, trzeba wierzyc :wink:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:
No to proszę uzasadnij, czemu kochasz swoją dziewczynę.
O tego typu rzeczy mi chodzi.
Sykstus pisze: Skavenblight ma jakąś jesienną depresje chyba... Raz chce żeby z niej kebaba zrobić, teraz to... Nie dobrze... Jak tak dalej będzie to nie będzie miał kto podtrzymywać przy życiu PiM ;/
Nie nazywałabym tego w ten sposób...

Mmm, wiecie, ThunderCracker pisze do mnie PMki na NG - chyba się zakochał! :shock2:
Znając życie i to przeczyta, bo śledzi wszystko na BP ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Natalia - czas masz, TC może walczyć z Hakiem :lol2:

A tak mało ludzi na forum...wszyscy piją wybory :lol2:

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

A Roman jak wczoraj pojechał na obradach :shock2: . Widział ktoś? Normalnie brawo dla niego.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze:Natalia - czas masz, TC może walczyć z Hakiem :lol2:
To nie jest sprawa takiego kalibru, żeby aż Haka trzeba było angażować - sama mogę sobie z tym dać radę ;)
Katylina pisze:A tak mało ludzi na forum...wszyscy piją wybory :lol2:
No właśnie, idzie człowiek się napić i o bazyliszkowych kwestiach pogadać, a oni tam parę metrów dalej się rozwiązują, kurde... :P

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

A Roman jak wczoraj pojechał na obradach . Widział ktoś? Normalnie brawo dla niego
Ja widzialem ladnie pocisnol... Najlepsze bylo z Benedyktem XVI i zmierzaniem do konca... :lol2:
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

pingus pisze:Taka też jest bardzo potrzebna, nie zawsze, ale są sytuacje gdy jest niezbędna. :)
Owszem. W czterdziestkowym Imperium.
Albo na innej wojnie.
Zaraza pisze:No to proszę uzasadnij, czemu kochasz swoją dziewczynę.
Bo się doskonale dogadujemy, rozumiemy, świetnie się czujemy w swoim towarzystwie, mamy bardzo zbliżone poczucie humoru i podobnie rogate charaktery. I na siebie "działamy" na czysto chemicznym poziomie :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:
Zaraza pisze:No to proszę uzasadnij, czemu kochasz swoją dziewczynę.
Bo się doskonale dogadujemy, rozumiemy, świetnie się czujemy w swoim towarzystwie, mamy bardzo zbliżone poczucie humoru i podobnie rogate charaktery. I na siebie "działamy" na czysto chemicznym poziomie :)
Mmm, moim zdaniem odpowiadasz na pytanie, czemu z nią jesteś, a nie czemu kochasz. Ale to był tylko przykład, nie żeby Ci życie osobiste drążyć ;)

Wiecie co? Po tej nocy żałuję, że nie mam kablówki w domu!
[spałam u babci, która ma]

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Wczoraj w sejmie to mogli komedie dobrą nakręcić jak sobie wszyscy ładnie po PiSie jechali ;) Aż miło się słuchało :P

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Tomash pisze:Owszem. W czterdziestkowym Imperium.
Albo na innej wojnie.
Od razu widać, że student fizyki. :P Szanuję Twoje zdanie, ale uważam, że nie masz racji, całego świata w liczbach nie opiszesz.

I ja też żałuję, że nie mam kablówki (a w ogóle to bym chciał mieć n sport, tvp sport i eurosport)
Obrazek
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

pingus pisze:Od razu widać, że student fizyki. :P Szanuję Twoje zdanie, ale uważam, że nie masz racji, całego świata w liczbach nie opiszesz.
Oczywiście że nie. Ale wiara, która wypływa nie z własnych przemyśleń i medytacji, a z bezmyślności i przyzwyczajenia (indoktrynacja w dzieciństwie), czyni więcej szkody niż pożytku.

Awatar użytkownika
pingus
Oszukista

Tomash pisze:
pingus pisze:Od razu widać, że student fizyki. :P Szanuję Twoje zdanie, ale uważam, że nie masz racji, całego świata w liczbach nie opiszesz.
Oczywiście że nie. Ale wiara, która wypływa nie z własnych przemyśleń i medytacji, a z bezmyślności i przyzwyczajenia (indoktrynacja w dzieciństwie), czyni więcej szkody niż pożytku.
A odczucia/przeczucia/wyczucia? Nie wszystko na świecie jest logiczne, ciężko się do tego przyzwyczaić, ale trzeba nauczyć się z tym żyć.
Obrazek
Obrazek

Zablokowany