Warhammer: MARK OF CHAOS

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Czy mógłbym prosić o podawanie swych loginów w w:dow.

Mój to oczywiście Pamelson ;D

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Pamela, no to gramy. =)

wertyg90

Gra jest zajebista, lecz jak dla mnie jest to gra przeznaczona tylko do gry na Multiplayer. Kampania to tylko nauka gry..

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Ja chyba dzisiaj zacznę grać na multi, bo jak narazie gra mnie mocno rozczarowała;/

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Mój login to Kristos. W multi zagrałem tylko raz (dostałem ostre bęcki bo rozlazłem sobie całą armią po mapie i mnie przeciwnik po kolei rozjezdzał ;) ) Na razie próbuje kampanie imperium dokończyć. Próbuje bo mi sie cholerstwo strasznie długo ładuje. Najpierw mapa strategiczna potem bezpośrednia walka. Ktos mniej cierpliwy rzuciłby to w cholere, ale ja chce dojśc do końca żeby mieć całokształt gry. Same bitwy jakoś w miare chgodzą. Czasami się zatnie ale, żadko i na krótko.
Czy ktos mi powie czemu w multi nie moge stworzyc własnej gry? Wchodze w opcje "Stwórz gre" i w zasadzie nic tam dalej nie moge zrobić. W okienku map jest tylko napisane "multiplayer" i dupa blada.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Kliknij na ten multiplayer i wybierz mapę najpierw ;)

BTW, poniżej masz jeszcze typy rozgrywki, które zawężają wybór mapy :D

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

W multiplayerze jest strasznie malo map.. Mam nadzieje, ze pozniej dodadza pare nowych..

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

wertyg pisze:W multiplayerze jest strasznie malo map.. Mam nadzieje, ze pozniej dodadza pare nowych..
pewnie wkrotce zaczna sie pojawiac robione przez graczy... moze cos w kolejnych patchach dodadza...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

chciałem zapytać czy też macie ten problem , że jak skończycie gierke na necie i przechodzi wam na kanał sieciowy (tam gdzie sie wybiera rozgrywki) to wam też znika kursor myszki?
czy tylko ja mam takiego bug'a?

Niedbal
Mudżahedin

Post autor: Niedbal »

Nie no gra spoko ale wymagania wysokie i obawiam się że na moim choć b.dobrym kompie tneła by się :D

H@lfing
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: H@lfing »

też mnie to dziwi, jakoś grafika nie jest superowa, a wymagania są poprostu z kosmosu.

Pozatym to gra mnie wciągnęła i to po maxie, bo od kilku dobrych dni cały czas pykam

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

qlpin, kazdy to ma niestety... :( Kiedy gramy znow? :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Niedbal pisze:Nie no gra spoko ale wymagania wysokie i obawiam się że na moim choć b.dobrym kompie tneła by się :D
jesli MoC Ci sie tnie, to Twoj komputer na pewno nie jest b. dobry. moze "niezly"? albo "calkiem, calkiem"? :wink:

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

Ale prawda jest taka że Ten MoC ma takie z kosmosu wymagania że ręce opadają. Na moim kompie 10000 luda trzaska sie w oblężeniu Jerozolimy w TW:M2 płynnie i gładko na najwyższych detalach a w Warhammera na najniższych cos nie trybi. Może programiści używali jakiś innych sterowników czy siak ?
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

A może to spisek , zmowa GW z producentami sprzętu komputerowego i twórców gry by wymagania zmuszały do modyfikacji sprzętu fanów warhammera i nietylko ;)
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

powod jest prosty - gracz zniechecony duzymi wymaganiami gry PC przerzuci sie na figurki :twisted:

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Szaman pisze:powod jest prosty - gracz zniechecony duzymi wymaganiami gry PC przerzuci sie na figurki :twisted:
Dość okrojony pogląd na grę figurkową będzie miał gracz W:MoCh. Raczej się zniechęci :roll:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Mauler pisze:
Szaman pisze:powod jest prosty - gracz zniechecony duzymi wymaganiami gry PC przerzuci sie na figurki :twisted:
Dość okrojony pogląd na grę figurkową będzie miał gracz W:MoCh. Raczej się zniechęci :roll:
to byl zart...
BTW pamietam, gdy jeszcze pracowalem w FiF, jak przyszedl koles zafascynowany DoW i chcial grac w 40stke... samymi dredami :wink:

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

ja grałem w gre u kumpla i musze powiedzieć że fajna :), choć ten kursor myszki o ktorym wspomniano też zniknął (grałem 3 razy i za kazdym razem przegralem) najfajniejsze są chalange

szkoda tylko że ta gra mi nie odpali

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

mnie tez kursor znika po wyjsciu do glownego menu :evil:

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Ta sprawa z kursorem jeszcze nie jest taka tragiczna. Gorzej, jak podczas gry kursor ucieka na sam dol mapy, wtedy nic sie juz nie da zrobic, jak tylko przerwac bitwe. :|

Niech ten patch 1.7 to naprawi, bo sie naprawde wkurze...

ODPOWIEDZ