Warhammer: MARK OF CHAOS
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Mój login to Kristos. W multi zagrałem tylko raz (dostałem ostre bęcki bo rozlazłem sobie całą armią po mapie i mnie przeciwnik po kolei rozjezdzał ) Na razie próbuje kampanie imperium dokończyć. Próbuje bo mi sie cholerstwo strasznie długo ładuje. Najpierw mapa strategiczna potem bezpośrednia walka. Ktos mniej cierpliwy rzuciłby to w cholere, ale ja chce dojśc do końca żeby mieć całokształt gry. Same bitwy jakoś w miare chgodzą. Czasami się zatnie ale, żadko i na krótko.
Czy ktos mi powie czemu w multi nie moge stworzyc własnej gry? Wchodze w opcje "Stwórz gre" i w zasadzie nic tam dalej nie moge zrobić. W okienku map jest tylko napisane "multiplayer" i dupa blada.
Czy ktos mi powie czemu w multi nie moge stworzyc własnej gry? Wchodze w opcje "Stwórz gre" i w zasadzie nic tam dalej nie moge zrobić. W okienku map jest tylko napisane "multiplayer" i dupa blada.
pewnie wkrotce zaczna sie pojawiac robione przez graczy... moze cos w kolejnych patchach dodadza...wertyg pisze:W multiplayerze jest strasznie malo map.. Mam nadzieje, ze pozniej dodadza pare nowych..
"I fart in your general direction"
jesli MoC Ci sie tnie, to Twoj komputer na pewno nie jest b. dobry. moze "niezly"? albo "calkiem, calkiem"?Niedbal pisze:Nie no gra spoko ale wymagania wysokie i obawiam się że na moim choć b.dobrym kompie tneła by się
Ale prawda jest taka że Ten MoC ma takie z kosmosu wymagania że ręce opadają. Na moim kompie 10000 luda trzaska sie w oblężeniu Jerozolimy w TW:M2 płynnie i gładko na najwyższych detalach a w Warhammera na najniższych cos nie trybi. Może programiści używali jakiś innych sterowników czy siak ?
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A może to spisek , zmowa GW z producentami sprzętu komputerowego i twórców gry by wymagania zmuszały do modyfikacji sprzętu fanów warhammera i nietylko
to byl zart...Mauler pisze:Dość okrojony pogląd na grę figurkową będzie miał gracz W:MoCh. Raczej się zniechęciSzaman pisze:powod jest prosty - gracz zniechecony duzymi wymaganiami gry PC przerzuci sie na figurki
BTW pamietam, gdy jeszcze pracowalem w FiF, jak przyszedl koles zafascynowany DoW i chcial grac w 40stke... samymi dredami
Ta sprawa z kursorem jeszcze nie jest taka tragiczna. Gorzej, jak podczas gry kursor ucieka na sam dol mapy, wtedy nic sie juz nie da zrobic, jak tylko przerwac bitwe.
Niech ten patch 1.7 to naprawi, bo sie naprawde wkurze...
Niech ten patch 1.7 to naprawi, bo sie naprawde wkurze...