tak, czytałemFuxiorr pisze:http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... e&sid=2073
To samo pomyślałem że znowu OnG
zastanawiam się czy to dobrze, że znów dostaniemy booka "chwilę" przed nową edycją... ale... po krasnoludzku, piwo i luzik

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
tak, czytałemFuxiorr pisze:http://www.cytadela.pl/modules.php?name ... e&sid=2073
To samo pomyślałem że znowu OnG
chciałbym by MO przychodził w tydzień... serio bym chciał...Kraggo pisze:Tym tempem niedługo wszystko przejdzie do MO i wchodząc do sklepu stacjonarnego klient zobaczy puste półki i usłyszy magiczne hasło: Taaak, jak dla Pana to ściągniemy do tygodnia
chcą dojść do etapu gdzie stacjonarki będą napędzać nowych graczy, którzy na miejscu będą mogli kupić tylko cory, a po resztę będą musieli się zgłosić do ich sklepu netowegoFuxiorr pisze:Serio.. nie wiem co oni chcą tym zyskać
Jacy górnicy - ci metalowiSmh pisze:Górnicy przeszli na MailOrder...![]()
![]()
O tempora, o moresFuxiorr pisze:Plastikowismiejagreg pisze:Jacy górnicy - ci metalowiSmh pisze:Górnicy przeszli na MailOrder...![]()
![]()
Polska i UE to nie USA i Kanada - tam mają inne umowy dystrybucyjne. U nas UE zablokowała bo chcieli wprowadzić, więc radzą sobie inaczej - przerzucają rzeczy do MOpanterq pisze:Oglądałem ostatnio podcast właściciela sklepu z Kanady, który został zmuszony do zamknięcia sklepu internetowego dzięki nowej polityce GW. W skrócie chodzi o to, że ~3000 produktów oferowanych przez GW podzielone jest na dwie kategorie - na jedną nie ma limitów, na drugą mają limit zamówień w wysokości np. 500 dolarów miesięcznie. GW chodzi o to, żeby część produktów (zasadniczo chodzi o te figsy, których najmniej się sprzedaje) była dostępna tylko na zamówienie u GW. Domyślam się, że oszczędzają w ten sposób na kosztach produkcji. Tym niemniej część figurek (np. herosi WoCHu i DoCHu) trafiła do tej kategorii w zasadzie od razu po premierze.
taki argument przedstawiło GW, gdy padło pytanie jakie figsy będą przerzucane... i tak też czynią... np minerzy, np kawaleria corowa empi, np volley gun... przecież nikt tym nie gra nigdzie... oh wait(zasadniczo chodzi o te figsy, których najmniej się sprzedaje)
+1 I wrócił marudersmiejagreg pisze:Ja bym wolał, żeby zamiast do Mail Ordera, GW wzięło te wszystkie"wyroby" z ostatnich lat, spakowało do wielkiego wora, wywiozło na ocean i wrzuciło w najgłębsze czeluście Rowu Mariańskiego. To by było najlepsze, co można by z tym szajsem zrobić...
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Wiele przez MO nie zamawiałem, ale jeśli sięgnąć pamięcią wstecz, to ja z reguły czekałem coś w tych okolicach.Smh pisze:chciałbym by MO przychodził w tydzień... serio bym chciał...
zamawiam MO często - wiem z praktykiKraggo pisze:Wiele przez MO nie zamawiałem, ale jeśli sięgnąć pamięcią wstecz, to ja z reguły czekałem coś w tych okolicach.Smh pisze:chciałbym by MO przychodził w tydzień... serio bym chciał...
A inna rzecz, czy przy tych cenach będą w stanie kogokolwiek namówić do grania