Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Za ten kpiarski ton krasnoludzie obetnę Ci brodę na Bobie.Grichalk pisze:HE wymierają, jest ich mało więc wszystkie modele HE podrożeją dwukrotnie, w zamian dostaniecie bonus w postaci wyższych, mało znaczących statystykach.
Do corów dadzą wam drogę kawaleriaę (SH), co by na jej sprzedaży mogli zarobić. W specjalach dostaniecie rydwan z zaprzęgnietym maly m smoczątkiem, który można złożyć też na jakiś smoczy ołtarz (który malo co beędzie robił). W rare dostaniecie MC w postaci DP na smoczątkach (T4, 3W i 1+ sejw). Być może też możliwość wystawienia Ancient Dragona w rare, bo HE kochają smoki. W magii będziecie mogli przyzwać Feniksa, który będzie wskrzeszał poległe jednostki.
Do tego wystawiając armię na 2400, okaże sie, że nie przekroczycie liczby 50 modeli na stole
Ot , takie trendy ostatnio w GW.
Edit. W przedmiotach dostaniecie mozliwość za 100 punktów wystawić latajacą górkę, ot taka namiastka Ulthuanu
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Ja też, z dwoma woundami to bolec powinien kosztować max 50 punktów.Semi pisze: nie wiem jak wy ale nawet boleca za 75 pkt i z magicznymi ataki bym nie wystawial