Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: PiotrB »

a w demonach działo to nie jest herezja? :)... ja myślałem o jakimś magicznym miotaczu pocisków - of cours prochem elfy się brzydzą :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

Panowie wystarczy że przykokszą balistę :)
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
el Victor
Oszukista

Post autor: el Victor »

balista zostaja jaka jest za 75-85 pkt, albo dostaje jakieś ataki magiczne etc itp i by stykło

a co myślicie o tym - smok-bohater, który jest magiem i ma zdolność a'la kula ognia templatkowa itp - takie coś by było mocarne
Traye MAGNETYCZNE + magnesy neodymowe http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=35481
kanał #1 YouTube (stary) - http://www.youtube.com/user/cotojest1000?feature=watch
kanał #2 YouTube (NOWY !) - http://www.youtube.com/channel/UCstzjTR ... ture=watch
Każdy wymiar, kolor, typ, opcja, dodatek... - ZAPRASZAM ! -->>> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=35481

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Jak już tak się rozmarzyliście, to może dadzą nam magiczną armatę z wieży Hoetha. Będzie stało trzech adeptów magii i napełniało energią magiczną działko ze złotą mordką smoka zamiast lufy.

Będzie się to nazywało Dragon's Engine i dawało +2 do casta w 6 calach na wszystkie czary które mają flaming attacks. Do tego będziemy deklarowali punkty "ognia" zamiast pary oraz będzie upgrade z Magicznym Inżynierem. Z kolei jak przeholujemy z punktami ognia to na 12 z maszyny będzie budził się jakiś epicki złoty smok ;)

Bo tak 8)
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

jezu ja nie wiem co ona pali ale też to chcę! :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

tańsza balista lub z jakimś fajnym upgrade'em i byłoby ok, chetnie bym bolca wystawił bo mam fajny model zrobiony;)

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

tak sobie mysle ze prawdopodobnie zboostuja dragon maga, skoro teraz jest najzalosniejszym herosem w battlu...
nie wiem jak wy ale nawet boleca za 75 pkt i z magicznymi ataki bym nie wystawial, jest wiecej fajniejszych rzeczy... to poprostu nie jest edycja bolcow...
Obrazek
Highborn Elves Only!

turek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: turek »

Dragon Mage bylby fajny jakby mogl nosic zbroje :wink:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

na pewno będzie jaki wózek.. pytanie tylko czy fajny- te od VC są fajne, te od Imperium też ,Ogry i Demony dostały rydwano armate - woch nowe shriny :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

będzie wózkosmok. Hajelficka abominacja :mrgreen:
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

Jak miał wchodzic obecny book to były spekulacje o drake'ach, smokach pod herosów, a dostaliśmy co? WL rydwan i dragon mage'a:D
Także w mega optymizm jednak nie popadajmy panowie :)

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Przez kilka kodzin natrzaskaliście tyle spamu? :mrgreen:
Holender, zabieram się do lektury. :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

HE wymierają, jest ich mało więc wszystkie modele HE podrożeją dwukrotnie, w zamian dostaniecie bonus w postaci wyższych, mało znaczących statystykach.
Do corów dadzą wam drogę kawaleriaę (SH), co by na jej sprzedaży mogli zarobić. W specjalach dostaniecie rydwan z zaprzęgnietym maly m smoczątkiem, który można złożyć też na jakiś smoczy ołtarz (który malo co beędzie robił). W rare dostaniecie MC w postaci DP na smoczątkach (T4, 3W i 1+ sejw). Być może też możliwość wystawienia Ancient Dragona w rare, bo HE kochają smoki. W magii będziecie mogli przyzwać Feniksa, który będzie wskrzeszał poległe jednostki.
Do tego wystawiając armię na 2400, okaże sie, że nie przekroczycie liczby 50 modeli na stole :)

Ot , takie trendy ostatnio w GW. :twisted:

Edit. W przedmiotach dostaniecie mozliwość za 100 punktów wystawić latajacą górkę, ot taka namiastka Ulthuanu :mrgreen:

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Grichalk pisze:HE wymierają, jest ich mało więc wszystkie modele HE podrożeją dwukrotnie, w zamian dostaniecie bonus w postaci wyższych, mało znaczących statystykach.
Do corów dadzą wam drogę kawaleriaę (SH), co by na jej sprzedaży mogli zarobić. W specjalach dostaniecie rydwan z zaprzęgnietym maly m smoczątkiem, który można złożyć też na jakiś smoczy ołtarz (który malo co beędzie robił). W rare dostaniecie MC w postaci DP na smoczątkach (T4, 3W i 1+ sejw). Być może też możliwość wystawienia Ancient Dragona w rare, bo HE kochają smoki. W magii będziecie mogli przyzwać Feniksa, który będzie wskrzeszał poległe jednostki.
Do tego wystawiając armię na 2400, okaże sie, że nie przekroczycie liczby 50 modeli na stole :)

Ot , takie trendy ostatnio w GW. :twisted:

Edit. W przedmiotach dostaniecie mozliwość za 100 punktów wystawić latajacą górkę, ot taka namiastka Ulthuanu :mrgreen:
Za ten kpiarski ton krasnoludzie obetnę Ci brodę na Bobie. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Grichalk pisze:HE wymierają
Przynajmniej nie kisimy się w podziemiach z goblinami i innym ścierwem ;)
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Semi pisze: nie wiem jak wy ale nawet boleca za 75 pkt i z magicznymi ataki bym nie wystawial
Ja też, z dwoma woundami to bolec powinien kosztować max 50 punktów.

A może katapka? HE mogły się nauczyć rzucać kamieniami :D

Z Grichalkiem zgodzę się w jednej kwestii - będzie mało modeli, bardzo mało.
W corach rydwany i SH :P
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Ryosuke
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Ryosuke »

A co myślicie o tym żebyśmy dostali drzewce według kodeksu u nas na wyspie jest ich najwięcej i są najstarsze.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

gdzieś takie plotki sie przewineły, ze będą treemany jak u WE. Mi one nie pasują w armii chociaż kliamtem Ulthuanu tak ale im więcej opcji tym przeciez lepiej :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

jakby je uzbroic w Dragon Armoury to czemu nie ;)
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

I z 4 levelem. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

ODPOWIEDZ