https://www.youtube.com/watch?v=uSlFYqu2yRA
Btw, modele robią wrażenie
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Pozdr.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
+1 ... nie wspominając, że komiks zacny. Kupiłem go onegdaj i nie żałuje.Lechu pisze:Mistrzostwo... Napatrzeć się nie mogę na tego spawna. Malowanie w jego przypadku przypomina mi komiks Szczury Blasku. Klimat jakby ten sam
Bo ze mnie fujara i nie wiem jak zachować jakość.Nadel pisze:Wszystkie malunki cudne. Jedyne zastrzeżenia mam do jakości filmów na Twoim kanale YT. Mimo 720p wydaja mi się pixelowate i troszkę rozmazane.
Ostatnio wprawdzie montowałem w AE jakieś 10 lat temu, ale zasada pozostaje ta sama. Jeśli konwertujesz materiał źródłowy do kompresowanego, stratnego formatu, który potem używasz w montażu i ponownie kompresujesz stratnie do postaci publikowanej, to nic dziwnego że jakość wynikowa jest niesatysfakcjonująca.Rothand pisze:Bo ze mnie fujara i nie wiem jak zachować jakość.Nadel pisze:[...] 720p wydaja mi się pixelowate i troszkę rozmazane.
Próbowałem już 1000 programów do konwersji - bo bez to są mega gigantyczne pliki których nie czyta After effect,
a muszę tam jeszcze wmontować zdjęcia, muzę i logo....
Jeśli ktokolwiek wie jak i czym przekonwertować pliki z kamerki w 720p by plik był odczytywany w after effect to proszę o pomoc.