Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
GRATULACJE
Nareszcie jest ktoś nowy na pierwszym miejscu, a nie tylko Bartosz
Teraz moja przegrana z Tobą nie jest już tak druzgocąca.
Nareszcie jest ktoś nowy na pierwszym miejscu, a nie tylko Bartosz
Teraz moja przegrana z Tobą nie jest już tak druzgocąca.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Trikk vs Elvis 18:2 po rematchu spowodowanym nieogarnianiem zasad przez obie strony
W 3 turze all in z mojej strony. General i chimera w 10 bk z wampirem i crushery po fellbatach w klocek szkieli z necro i banshee. Wampir zostaje na 1 ranie. Crushery wytrzymuja kontre warga i hexow na tyl i guli w bok
Edit: 19-1 jest. Ktoś mi cośtam powiedział, że się odejmuje zdjęte przeciwnikowi punkty złamania. Shame on you!
W 3 turze all in z mojej strony. General i chimera w 10 bk z wampirem i crushery po fellbatach w klocek szkieli z necro i banshee. Wampir zostaje na 1 ranie. Crushery wytrzymuja kontre warga i hexow na tyl i guli w bok
Edit: 19-1 jest. Ktoś mi cośtam powiedział, że się odejmuje zdjęte przeciwnikowi punkty złamania. Shame on you!
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, o 19:27 przez trikk, łącznie zmieniany 2 razy.
Release the Przemcio!
Już szukam...AlMalik pisze:Wg kajetu grali w poniedziałek o 16:00Grolshek pisze:Nie mam wyniku Rimbo-Kegriz. Przeoczyłem po trudach mastera czy chłopaki zamarudzili ?
Ostatnio zmieniony 17 mar 2013, o 19:05 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Blokują chłopaki całą ligę bo tylko oni zostali... Wysłałem sesemesa.Rupert pisze:Hmm grali chyba w sobotę o 11:00 wtedy kiedy ja z Lajonem i z tego co wiem gobliński doom diver ubił wrażego generała i zakończył bitwę w II turze. Ale niech zainteresowani potwierdzą, czy nie mieszam faktów.
Potwierdzone JAK ON TO ZROBIŁ ?
Paringi. Nieoficjalne. Sprawdzajcie czy ktoś już w parze nie grał to szybko zamienię w rzucę do pierwszego posta.
Dreef 39
Mati 38
Lonit 33
AlMalik 31
Żuk 30
Trikk 29
Ironhead 28
Never 28
Misio 28
Morog 27
Kegriz 24
Bayer 22
Goboss 22
Semi 22
Bartosz 21
Crane 21
Adamyetz 19
Solider 19
Offspringmann 18
Rupert 18
Grolshek 17
Janus 16
Kilo 15
Berbeć 12
Elvis 11
Kasia 11
Misha 10
Anbu 10
Bartas 10
Rimbo 4
As1 4
Lajon 3
Dreef 39
Mati 38
Lonit 33
AlMalik 31
Żuk 30
Trikk 29
Ironhead 28
Never 28
Misio 28
Morog 27
Kegriz 24
Bayer 22
Goboss 22
Semi 22
Bartosz 21
Crane 21
Adamyetz 19
Solider 19
Offspringmann 18
Rupert 18
Grolshek 17
Janus 16
Kilo 15
Berbeć 12
Elvis 11
Kasia 11
Misha 10
Anbu 10
Bartas 10
Rimbo 4
As1 4
Lajon 3
Normalnie. Generał biegał samopas, nagle cień jakowyś przesłonił słońce, uszy rozdarł wizg goblińskiego ochotnika i światło zgasłoGrolshek pisze:Blokują chłopaki całą ligę bo tylko oni zostali... Wysłałem sesemesa.Rupert pisze:Hmm grali chyba w sobotę o 11:00 wtedy kiedy ja z Lajonem i z tego co wiem gobliński doom diver ubił wrażego generała i zakończył bitwę w II turze. Ale niech zainteresowani potwierdzą, czy nie mieszam faktów.
Potwierdzone JAK ON TO ZROBIŁ ?
Ja vs Adamyetz czwartek o 11.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole