![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Nareszcie jest ktoś nowy na pierwszym miejscu, a nie tylko Bartosz
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Teraz moja przegrana z Tobą nie jest już tak druzgocąca.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Release the Przemcio!
Już szukam...AlMalik pisze:Wg kajetu grali w poniedziałek o 16:00Grolshek pisze:Nie mam wyniku Rimbo-Kegriz. Przeoczyłem po trudach mastera czy chłopaki zamarudzili ?
Blokują chłopaki całą ligę bo tylko oni zostali... Wysłałem sesemesa.Rupert pisze:Hmm grali chyba w sobotę o 11:00 wtedy kiedy ja z Lajonem i z tego co wiem gobliński doom diver ubił wrażego generała i zakończył bitwę w II turze. Ale niech zainteresowani potwierdzą, czy nie mieszam faktów.
Normalnie. Generał biegał samopas, nagle cień jakowyś przesłonił słońce, uszy rozdarł wizg goblińskiego ochotnika i światło zgasłoGrolshek pisze:Blokują chłopaki całą ligę bo tylko oni zostali... Wysłałem sesemesa.Rupert pisze:Hmm grali chyba w sobotę o 11:00 wtedy kiedy ja z Lajonem i z tego co wiem gobliński doom diver ubił wrażego generała i zakończył bitwę w II turze. Ale niech zainteresowani potwierdzą, czy nie mieszam faktów.
PotwierdzoneJAK ON TO ZROBIŁ ?
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole