Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Moderator: Yudokuno
Re: Szybkie pytania? Szybka odpowiedz!
Pytanko - na jakich zasadach porusza się kociołek ? I czy używając kociołkowych błogosławieństw, mogę użyć jednego na jeden oddział w 24" i tyle, czy mogę użyć po jednym, na każdy oddział w 24" ?
Pozdrawiam
Matias
Pozdrawiam
Matias
Też ostatnio nieźle wtopilem z wochem. Mimo tego swietnie mi sie sprawdzili assasini, czarka na metalu (ściągnęła 3 scullcrusherow) no i oczywiscie pegazy. Jak przeciwnik nie ma heli to i smok ładnie kosi;-) Moze jakies bolty? Może rydwany? No i odginaczki. Ale raczej probuj uciekac i tylko podgryzac. No chyba, ze inni maja jakieś sprawdzone taktyki.
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
12/4/10
8/3/3
Moja czarka w trzeciej turze rzuciła 2 pały na snajperkę z lore of death i wysadziła się razem z połową oddziału warriorów, a pozostała połowa spanikowała i nawiała na dwóch szóstkach -_-" Ale cóż, pech to pech ;(Damas pisze:swietnie mi sie sprawdzili [...] czarka na metalu
U mnie w czwartej turze dwa corowe charioty nurgla wpadły w 20 kuszoli z dużą czarką. Zabili ledwo 5 kuszników więc ja myślę : "Spokojnie, steadfast na 9 i hydra wpadnie od boku". No i oblałem :/ Poszło 600 pkt :/
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
8/3/3
12/4/10
8/3/3
Co mają dwie pały przy rzucaniu czaru do wysadzenia magiczki, bo nie zrozumiałem ?Matias pisze:Moja czarka w trzeciej turze rzuciła 2 pały na snajperkę z lore of death i wysadziła się razem z połową oddziału warriorów, a pozostała połowa spanikowała i nawiała na dwóch szóstkach -_-" Ale cóż, pech to pech ;(Damas pisze:swietnie mi sie sprawdzili [...] czarka na metalu
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Musisz dać więcej wl!Matias pisze:Grałem dziś z WoCHem, i mówiąc wprost dostałem w dupę...
Mam więc pytanie - jak zagrać przeciwko WoCHowi ??? (dodam, że graliśmy na 2400p.)
Pzdr i z góry dziękuję za odpowiedź
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Lol, mu chyba chodzi o White Lionów... To nie to podforum kolego, wracaj do HE
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Grałem właściwie kiedyś chaosem. Jak Bretonia wjechała mi z szarżą z trzema bohaterami, to mi 30 wybrańców się zestrachało i zostało zmiecione z powierzchni ziemi. Może to jakiś sposób. Poza tym lekka kawaleria może być przydatna, bo chaos ma mało strzelania.
Co jest skuteczne przeciwko Bretoni? (Dark Elves)
Co jest skuteczne przeciwko Bretoni? (Dark Elves)
Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny
Arystoteles
Arystoteles
Kusze, magia metalu, odginaczki, wiedzmy lub BG ze sztandarem ap tez nie sa głupim pomysłem.Grent pisze:Co jest skuteczne przeciwko Bretoni? (Dark Elves)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
KB z kociołka też jest wskazany
Brzytwa na dowolny odział w cc.
Jak tam ostatnio jestwm fanem egzeków, może giną szybko, ale jak biją to robią to naprawdę effektownie.
Jak tam ostatnio jestwm fanem egzeków, może giną szybko, ale jak biją to robią to naprawdę effektownie.
Hej,
jak mam rozumieć zapis z euro:
Hydra is a 0-1 choice.
Pendant of Khaeleth/Crown of command/Cauldron of Blood/Hydra max 2 in total
To ile koniec końców można mieć hydr?
Poza tym, czy CoK mogą być wystawiani w 2 szeregach? Bo generalnie nie mam pojęcia jak je przykleić do podstawek, żeby się ewentualnie zmieściły jeden za drugim.
jak mam rozumieć zapis z euro:
Hydra is a 0-1 choice.
Pendant of Khaeleth/Crown of command/Cauldron of Blood/Hydra max 2 in total
To ile koniec końców można mieć hydr?
Poza tym, czy CoK mogą być wystawiani w 2 szeregach? Bo generalnie nie mam pojęcia jak je przykleić do podstawek, żeby się ewentualnie zmieściły jeden za drugim.