Studio "Czarny Kot" Galeria Jankiela i Yudo
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Jankiela i Yudo
no to szukam kogoś, kto mnie nauczy robić fotki
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Różnica jak między niebem a ziemią. Teraz widać urok figsów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ale żeś Piter odstawił foty . Masakra normalnie, szczegółowość powala. A malowanie wcale na tym nie traci .
Na tych fotkach to widać każdą warstwę położoną
Charioty fajne, chociaż ogółem kolorystyka fioletu do mnie nie przemawia. Jakoś po tym, jak zacząłem tak malować swoje pierwsze DE to mi podpadł ten kolor. U bestyjki ten turkus jest fajny.
Charioty fajne, chociaż ogółem kolorystyka fioletu do mnie nie przemawia. Jakoś po tym, jak zacząłem tak malować swoje pierwsze DE to mi podpadł ten kolor. U bestyjki ten turkus jest fajny.
lol- kiedyś robiłem zdjęcia modelem- te które przedstawiłem są naprawdę słabe i robione 5 Megowym Olympusem który ma 9 lat ... Obecnie zatrudniam dziewczynę która robi takie foto
sory za of top
Chodzi o to że Agnieszka pomalowała modele tak ,że można im zrobić takie zdjęcia i nie tracą ... i to jest ważne.
sory za of top
Chodzi o to że Agnieszka pomalowała modele tak ,że można im zrobić takie zdjęcia i nie tracą ... i to jest ważne.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Malowanie jak najbardziej na plus, ale imho podstawki odstają poziomem od reszty.
Na żywo jeszcze lepszyNaviedzony pisze:Dyskowiec jest niesamowity!
Wisła Kraków.
to stary Teclis, życiem trochę zmęczony
Szkoda, że tła mi się utopiły, bo na nich byłoby widać,że złoto mieni się różnymi kolorami, jak na wcześniejszym dyskowcu
Szkoda, że tła mi się utopiły, bo na nich byłoby widać,że złoto mieni się różnymi kolorami, jak na wcześniejszym dyskowcu
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wstawiajcie ciutkę większe foty, będzie można lepiej zobaczyć figsy. To, co widać, wygląda zacnie ...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
I wykadrowanie nie zaszkodzi;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Yudo, co się stało z Twoim avatarem? Gdzie masz tego super rudego kocura w pralce? Uwielbiałem to zdjęcie i było już częścią krajobrazu tego forum wraz z Twoją rangą "Kotu w cynamonie" Dawaj go z powrotem, bo mi zawsze humor poprawiał! A i uwielbiam koty.
Odnośnie malowania: mogę tylko chwalić, bo ładnie są modele zrobione. Nie wiem, na ile to zlecenie, a na ile Twoja wizja, ale brakuje tu i ówdzie więcej kontrastu. Za to nadrabiasz dokładnością i detalami, no i freehandami.
Myślę też, że wolałbym ogony końskie w innym kolorze, niż umaszczenie albo jeśli brązowe - to w innym odcieniu.
Aha, gdy robisz zdjęcia oddziału pieszego, to ustaw go równo chociaż, co?
Zdjęcia rzeczywiście nieco psują odbiór, ale i tak widać, że to staranna robota. Będą lepsze zdjęcia - więcej będzie można powiedzieć
Odnośnie malowania: mogę tylko chwalić, bo ładnie są modele zrobione. Nie wiem, na ile to zlecenie, a na ile Twoja wizja, ale brakuje tu i ówdzie więcej kontrastu. Za to nadrabiasz dokładnością i detalami, no i freehandami.
Myślę też, że wolałbym ogony końskie w innym kolorze, niż umaszczenie albo jeśli brązowe - to w innym odcieniu.
Aha, gdy robisz zdjęcia oddziału pieszego, to ustaw go równo chociaż, co?
Zdjęcia rzeczywiście nieco psują odbiór, ale i tak widać, że to staranna robota. Będą lepsze zdjęcia - więcej będzie można powiedzieć