kilka pytań o Chaos Dwarfy
Moderator: esgaroth
Re: kilka pytań o Chaos Dwarfy
I jak tu ustawić szejka na 200 x 50 ?? Na tych kilku turniejach, na których grałem (fakt, lokale) legionem, moje "unmounted" machines były na 50x50. Nikt się nie czepiał....
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
To są teraz tacy gracze, fakt, ostatniego mastera grałem w grudniu 2011, aż tak się pozmieniało....??
W zasadzie to z rydwanową nie mam problemu, tylko te 200x50 to imo jakaś fantazja dla unmounted. Dla każdej nielawetowanej maszynki wystarczyłaby rydwanówka.
W zasadzie to z rydwanową nie mam problemu, tylko te 200x50 to imo jakaś fantazja dla unmounted. Dla każdej nielawetowanej maszynki wystarczyłaby rydwanówka.
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
Nikt nigdzie nie będzie latał. Kulturalnie mówię "zdejmij te szajs" i zdejmujemy. Tylko tego gamezonowego za żadne skarby świata bo prześliczny jestPiotrB pisze:lokal to lokal a na masterze przeciwnik każe Ci przedłużyć podstawkę (taki bardziej kulturalny ) a nerwowy poleci do sędziego i zdejmą Ci maszynę... chyba nie warto kombinować?
BTW: kowboje mają już 3+ sejwa i 2++ na ogień obydwaj. Dobrze mnie nauczyłeś...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Gamezonowe działo mu się spodobało - rzeczywiście jest śliczne i strasznie wielkie ... a podstawki masz mieć 100 na 50 jak będziesz miał inne to mogą kazać Ci zdjąć - i będą mieć racje ...
A kowboi zabiłem mu z sygnaturek z Lighta więc postanowił dać im warda na ogień!
A kowboi zabiłem mu z sygnaturek z Lighta więc postanowił dać im warda na ogień!
Pytanko o spalanie K’daai. Aktualnie FAQ mówi:
Czy to oznacza, że jeśli Chaos Dwarf player nie zaczyna gry, to i tak K’daai spala się na początku tury gry, tylko rzut wykonuje Chaos Dwarf player w turze przeciwnika ?Q. Do I roll for the K’daai ‘Burning Bright’ rule at the start of each player turn?
A. No, the test is made at the start of each game turn from turn 2 onwards, and
is made by the Chaos Dwarf player.
- RedScorpion
- Falubaz
Od drugiej tury gracza Chadecji zawsze.
Czy ktoś oprócz mnie ma zawsze problem ustawić infernali w regiment? Oni są za duzi na te podstawki chyba... Mam zawsze jakieś przerwy między podstawkami i mnie to denerwuje bo regony wyglądają pokracznie. Może źle ich przykleiłem/skleiłem no ale z tym to już raczej nic się nie da zrobić. Myślę jak rozwiązać ten problem. Może powstawiać ich jakieś podstawki większe 40x40 100x20(są jeszcze takie?) albo nawet 60x100. Zrobić sobie taki modularny regiment jakby+kilku pojedynczych. Macie jakieś inne pomysły jak to zrobić?
Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.
Z FAQ wynika, że jest od 2 tury tego, który zaczyna i wykonuje go Chaos Dwarf player.ironhead pisze:Pytanko o spalanie K’daai. Aktualnie FAQ mówi:
Czy to oznacza, że jeśli Chaos Dwarf player nie zaczyna gry, to i tak K’daai spala się na początku tury gry, tylko rzut wykonuje Chaos Dwarf player w turze przeciwnika ?Q. Do I roll for the K’daai ‘Burning Bright’ rule at the start of each player turn?
A. No, the test is made at the start of each game turn from turn 2 onwards, and
is made by the Chaos Dwarf player.
Release the Przemcio!