Możecie wpisać nawet 1600:0, whatever. Ewentualnie 1001:0. Generalnie liczą się duże pkt, a ich było 20:0
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Pozdro i wyluzujcie trochę, bo ciśnienie macie za wysokie, weekend jest
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jaki wynik wpisać ?Anbu pisze:Generalnie przerżnąłem tę grę potwornie. Oczywiście wina leży po stronie moich niedopiłowanych kostek. Dograliśmy do piątej tury tylko, Misha wyczyścił by stół. Ja ukułem kilku realmów i 2 pegazy. Generalnie jestem zawiedziony wszystkim co miałem na stole. Wszystkim ! Armii nie wyjąłem z pudła nawet, bo nie zasługuje żeby stać na półce.
Możecie wpisać nawet 1600:0, whatever. Ewentualnie 1001:0. Generalnie liczą się duże pkt, a ich było 20:0![]()
Pozdro i wyluzujcie trochę, bo ciśnienie macie za wysokie, weekend jest
Anbu pisze:...
Możecie wpisać nawet 1600:0, whatever. Ewentualnie 1001:0. Generalnie liczą się duże pkt, a ich było 20:0![]()
...
Chłopaki już dwa razy Ci odpowiadali.misha pisze:99x10 = 990 tyle starczy do 20:0? jak nie to dodaj tyle, żeby było (1001 wpisz np) ...
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
A ja na przykład nie mam chęci na żarty. I na przykład dziś wieczorem wpiszę 5:5. I na przykład mam to w nosie że im się nie chce i mają wszystkich gdzieś. A mi się musi chcieć. Tak na przykład. Bo jestem uparte i złośliwe bydlę zapewne. Tak się postępuje z krnąbrnymi dziećmi które nie wiedzą gdzie są granice czego wolno a czego nie. Jak dotąd mam 20:0 bez małych punktów i wpisuję 5:5. Tyle.Solider pisze:Anbu pisze:...
...Chłopaki już dwa razy Ci odpowiadali.misha pisze:99x10 = 990 tyle starczy do 20:0? jak nie to dodaj tyle, żeby było (1001 wpisz np) ...
Mój drogi, wpisz 1001:0 dla Mishy i już. Poprosił bym mojego sparing partnera o potwierdzenie tego wyniku, żebyśmy skończyli już tę bezproduktywną dyskusjęGrolshek pisze:A ja na przykład nie mam chęci na żarty. I na przykład dziś wieczorem wpiszę 5:5. I na przykład mam to w nosie że im się nie chce i mają wszystkich gdzieś. A mi się musi chcieć. Tak na przykład. Bo jestem uparte i złośliwe bydlę zapewne. Tak się postępuje z krnąbrnymi dziećmi które nie wiedzą gdzie są granice czego wolno a czego nie. Jak dotąd mam 20:0 bez małych punktów i wpisuję 5:5. Tyle.Solider pisze:Anbu pisze:...
...Chłopaki już dwa razy Ci odpowiadali.misha pisze:99x10 = 990 tyle starczy do 20:0? jak nie to dodaj tyle, żeby było (1001 wpisz np) ...
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole