Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Re: Warszawa IV Liga Rivendell Marzec 2013
Co rzesz za wredne uparte stworzenie Poprawiłem
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, o 20:10 przez Grolshek, łącznie zmieniany 1 raz.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Znasz mnie, taki już jestem.Grolshek pisze:Co rzesz za wredne uparte stworzenie Poprawiłem
Gramy z Janusem w piątek 11.
Ma ktoś może chęci na grę juto o 11?
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ze mną to ze 3. Ale reszta Riv ugrała jeszcze 4Kasia pisze:Grolshek pisze:7 ze mną 4 z Semim 7 z Elvisem ( mówiłem że on żyje ) Ach ta kobieca matematyka...Kasia pisze:A ja mam 14 pkt a nie 18
Może się nie do końca jasno wyraziłam, że to Elvis wygrał
Mi się wydawało, że z Tobą miałam 3 O.o
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
finał, bleeee pierwszy stół bleeee
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Dreef w finale, a ja pamiętam jak przez pierwsze trzy ligi w pierwszych rundach (czelendże) baciory ode mnie zbierał... jak te dzieci szybko rosną... .
Dreef trzymam kciuki.
Dreef trzymam kciuki.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Solider pisze:Dreef w finale, a ja pamiętam jak przez pierwsze trzy ligi w pierwszych rundach (czelendże) baciory ode mnie zbierał... jak te dzieci szybko rosną... .
Dreef trzymam kciuki.
W czwartek po 12 pewnie bedzie bitwa
Ps. Baciory baciorami, chelek na kolejna lige albo na lige kwietniowa wybierz którą wolisz
Może i wyrosłeś, ale "mistrza" jeszcze nie przeskoczysz. Może na obie cwaniaczku?Dreef pisze:Solider pisze:Dreef w finale, a ja pamiętam jak przez pierwsze trzy ligi w pierwszych rundach (czelendże) baciory ode mnie zbierał... jak te dzieci szybko rosną... .
Dreef trzymam kciuki.
W czwartek po 12 pewnie bedzie bitwa
Ps. Baciory baciorami, chelek na kolejna lige albo na lige kwietniowa wybierz którą wolisz
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ja funowską bawię się teraz, włócznie, GSy, kwiecień i maj to czas poważnej wojny i sprawdzonych jednostek.Dreef pisze:A prosze bardzo tylko zaznaczam, że na majową bede miał funowska rozpe jeden oddział z M5 reszta wyzej
Grosiu zapisz nam chelka i kończymy ten wywód.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Kilo Elvis=11:9 w małych:Kilo 897 Elvis 704
Ciekawa bitwa w 1-ej turze źle ruszyłem się abomką i przeleciały po niej hexwrity 4 rany z płonących zginęła dopiero w 6-tej zabił ją chyba generał wampirzy albo black knight clanraty trzymały klocek black knightów przez 5-tur ogólnie fajna bitwa p.s Kasia pomszczona
Ciekawa bitwa w 1-ej turze źle ruszyłem się abomką i przeleciały po niej hexwrity 4 rany z płonących zginęła dopiero w 6-tej zabił ją chyba generał wampirzy albo black knight clanraty trzymały klocek black knightów przez 5-tur ogólnie fajna bitwa p.s Kasia pomszczona