![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Znasz mnie, taki już jestem.Grolshek pisze:Co rzesz za wredne uparte stworzeniePoprawiłem
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ze mną to ze 3. Ale reszta Riv ugrała jeszcze 4Kasia pisze:Grolshek pisze:7 ze mną 4 z Semim 7 z Elvisem ( mówiłem że on żyjeKasia pisze:A ja mam 14 pkt a nie 18
Może się nie do końca jasno wyraziłam, że to Elvis wygrał) Ach ta kobieca matematyka...
Mi się wydawało, że z Tobą miałam 3 O.o
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Solider pisze:Dreef w finale, a ja pamiętam jak przez pierwsze trzy ligi w pierwszych rundach (czelendże) baciory ode mnie zbierał... jak te dzieci szybko rosną...![]()
.
Dreef trzymam kciuki.
Może i wyrosłeś, ale "mistrza" jeszcze nie przeskoczysz.Dreef pisze:Solider pisze:Dreef w finale, a ja pamiętam jak przez pierwsze trzy ligi w pierwszych rundach (czelendże) baciory ode mnie zbierał... jak te dzieci szybko rosną...![]()
.
Dreef trzymam kciuki.
W czwartek po 12 pewnie bedzie bitwa![]()
Ps. Baciory baciorami, chelek na kolejna ligealbo na lige kwietniowa
wybierz którą wolisz
Ja funowską bawię się teraz, włócznie, GSy, kwiecień i maj to czas poważnej wojny i sprawdzonych jednostek.Dreef pisze:A prosze bardzotylko zaznaczam, że na majową bede miał funowska rozpe
jeden oddział z M5 reszta wyzej