03.03 Gnom - Euro - Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: 03.03 Gnom - Euro - Bielsko-Biała

Post autor: QQrydza »

Laik pisze:
(pomijając fakt że wytykanie komuś winy nie umniejsza własnej)
Gdybys przestrzegal tej zasady, po prostu bys zglosil wyniki ; * No koncz juz koncz. Wypowiedz Spawna nie byla ani smieszna ani sensowna wiec niech juz przestanie zyc swoim zyciem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

@ Spawn, Laik

Słabe to było. Ostatnimi czasy był między nami względny spokój, myślałem, że skończyliśmy wzajemne obrzucanie się inwektywami i insynuacjami. Zwłaszcza po tym, jak Qc na prośbę Szaitisa (oraz, żeby załagodzić relacje między naszymi klubami) usunął swój post, który opisywał jego pewne praktyki.

Widzę jednak, że nadal chcecie robić syf na forum. Szkoda, bo nie pomoże to ani naszemu, ani Waszemu klubowi.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Obrazek

I am monitoring this thread.
Obrazek

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Andrzej pisze:@ Spawn, Laik

Słabe to było. Ostatnimi czasy był między nami względny spokój, myślałem, że skończyliśmy wzajemne obrzucanie się inwektywami i insynuacjami. Zwłaszcza po tym, jak Qc na prośbę Szaitisa (oraz, żeby załagodzić relacje między naszymi klubami) usunął swój post, który opisywał jego pewne praktyki.

Widzę jednak, że nadal chcecie robić syf na forum. Szkoda, bo nie pomoże to ani naszemu, ani Waszemu klubowi.
A ja mam nieodparte wrażenie, że potraktowaliście to zbyt serio. Wrzućcie na luz.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

A rozmowy z bratem pewnie u was wyglądają tak:

"HaHa, i wtedy napisałeś mu <jesteście walkarzami>, ależ to zabawne, zaiste hrabio Twe poczucie humoru poraża mnie swym wysublimowaniem, zazdrości Ci mistrz Arystofanes w Hadesie, Panienko Najświętsza zaraz utracę zmysły ze śmiechu, przednio ujęte Spawnie przednio!"
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Śląskie wojenki są zawsze zabawne, ale przenieście się z flejmem na PMki, kolejne posty niezwiązane w całości z tym turniejem usuwam.
Obrazek

ODPOWIEDZ