Ligi Lokalne - propozycje

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Ligi Lokalne - propozycje

Post autor: Dymitr »

Shino pisze:to tez mialobyc antywalowe. Turniej zgloszony w dniu organizacji jest znacznie ciezszy do zweryfikowania.
w dniu nie, wiadomo - ale przy okazji innej dyskusji wyszło, że 7 dni to za dużo. Mamy dostęp duzo szerszy do powiadomień o imprezach, w dodatku tamten zapis powstał przy zalożeniu, że na stronę ligi będzie się zaglądało...powiedzmy delikatnie "częściej"

Jestem za tym, by ten czas skrócić, do na przykład 3-4 dni
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Kalesoner pisze:Jak ktoś nie jest w stanie zgłosić porządnego lokala na tydzień przed terminem to i 6 i 5 czy mniej dni będzie mu mało.
+1
Dla niektórych przeddzień to byłoby za mało. ;)

Poza tym dyskutowaliśmy o tym i Butan słusznie wykazał, ze 7 dni to przyzwoite minimum które przydaje się ludziom którzy nie śpią na Border Pricnes. ;)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

ją byłbym za skroceniem tego czasu do 4 dni - czasem inicjatywa pojawi się w niedzielę i już po ptokach żeby turniej do ligi był zaliczony - u nas zrobić lokal na 20+ osób to nieraz 2-3 telefony - kilka razy mieliśmy z tym problem
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Nie będę się upierał. To prawda, że często pomysł na turniej rodzi się w weekend i jest już za późno żeby go zgłosić na następny. 4 dni wydają się być ok, jeśli organizatora nie martwi fakt, że może mieć małą frekwencję tak późno informując graczy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

4 dni brzmi rozsądnie IMO
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Post autor: wychwa »

Organizator już tam wie co robi , ale wiadomo że nawet najlepszemu może się zapomnieć i tyle. Po za tym zgłoszenie turnieju do ligi wcale nie musi być w tym samym czasie co ogłoszenie turnieju.
Jak dla mnie zgłoszenie mogło by być nawet dzień przed rozpoczęciem turnieju.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

wychwa pisze:Można dać 1) b i 1a) b ? . Jeśli nie jest się za zmianą sposobu liczenia lig do rankingu to nie proponuje się żadnego z w/w sposobów.

głosowanie jest sformuowane w ten sposób, ze osoba wybierająca w 1 - B w 1a nie moze oddac głosu albo oddaje głos nieważny
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, o 13:24 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Dymitr pisze:4 dni brzmi rozsądnie IMO
Proponuję D6 dni. Rzut wykona zwycięzca ligi(lub kolejna osoba w razie nieobecności) na DMP. Rzut będzie obowiązywał na przyszły sezon. Kostka ma stać równo na stole. Jest to wniosek formalny, proszę o dorzucenie tej propozycji do głosowania.

Awatar użytkownika
wychwa
Oszukista

Post autor: wychwa »

głosowanie jest sformuowane w ten sposób, ze osoba wybierająca w 1 - B w 1a nie moze oddac głosu albo oddaje głos nieważny
Czyli dobrze zinterpretowałem pytanie.

Proponuję D6 dni
Heh dobre. Jestem za , ale mogło by to obowiązywać od tego sezonu

ODPOWIEDZ