Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: Kosa »

Właśnie!
Bo mój arcymag jest z Caledoru :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Osobiście lubię klimat Shadow Warriorów, chciałbym tego więcej zobaczyć w nowym booku.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Shadow Warriorzy też mają długie.

Łuki ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Jak na razie plotki milczą o PG, ciekawe co u nich się zmieni?
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Myślę że zmieni się koszt punktowy na 100%, może wkońcu dostaną jakieś pancerze na 4+.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Pixel
Wodzirej

Post autor: Pixel »

Chyba ten ward lepszy niż pancerz:P ale faktycznie figurki PG wydawały mi się bardziej opancerzone niż GS'y od imperium, a to one mają 4+ ASv.
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

SM też powinni mieć lepszy pancerz ;)
Wisła Kraków.

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

moze dadza cos jak ithimlar armor czyli waga normalnej zbroi ale chroni wiecej czy cos ? bylo by milo w koncu jak czlowiek na orle wyciagnac save 1+
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Imo PG jako goście którzy i tak znają przyszłość i nie boja się śmierci powinni dostać unbreakable a nie jakiś gówniany ward na 4+ który w sumie wynika z dupy :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Eltharion pisze:a nie jakiś gówniany ward na 4+ który w sumie wynika z dupy :roll:
Ward nie wynika z dupy, tylko z magicznej ochrony, dzięki której od setek lat liczba strażników jest taka sama - równa 10k.
Wisła Kraków.

Relosu
Kretozord

ale imho powinni tez dostac unbreakable, a nie kuwa, fear...
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Kto się boi niemowy? ;)
Wisła Kraków.

Relosu
Kretozord

no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.
Gniewko pisze:

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Sevi pisze:
Eltharion pisze:a nie jakiś gówniany ward na 4+ który w sumie wynika z dupy :roll:
Ward nie wynika z dupy, tylko z magicznej ochrony, dzięki której od setek lat liczba strażników jest taka sama - równa 10k.
To ja proponuje warda na 2+ z trzema przerzutami, wtedy byłaby szansa że rzeczywiście nikt nie zginie i dalej będzie 10k.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Relosu pisze:no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.

mylisz się. Skoro nie ryczy podczas zarzynania jest coś nie tak, nienormalny elf, a może to nie elf? Strach sie bać ;)
F.N.

Relosu
Kretozord

krwawi tak samo wiec ujdzie w tloku :D
Gniewko pisze:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ale nie piszczy :P dla orka to pewnie spora różnica :D
F.N.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Kosa pisze:ale nie piszczy :P dla orka to pewnie spora różnica :D
Spekulacje nie poparte dowodami. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Kosa pisze:
Relosu pisze:no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.
mylisz się. Skoro nie ryczy podczas zarzynania jest coś nie tak, nienormalny elf, a może to nie elf? Strach sie bać ;)
+1 Kosa

Ale chłopaki chociaż stubborna powinni mieć bo trochę smutno całe życie milczeć tylko po to żeby ze statica uciekać gdzie pieprz rośnie.

Tak czy siak Special z siłą 4 to nadal jest średnia opcja, szczegołnie w dobie wysokich save'ów i braku sensownego przeciwpancernego strzelania u HE.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Relosu
Kretozord

diuk pisze:
Kosa pisze:
+1 Kosa

Ale chłopaki chociaż stubborna powinni mieć bo trochę smutno całe życie milczeć tylko po to żeby ze statica uciekać gdzie pieprz rośnie.

Tak czy siak Special z siłą 4 to nadal jest średnia opcja, szczegołnie w dobie wysokich save'ów i braku sensownego przeciwpancernego strzelania u HE.
chciales powiedziec w dobie sciecia shadowa do 4 kostek i ograniczenia magicznych przedmiotow HE. Jednak PG z brzytwa z 6 kosci na BoH i BoS za plecami dzialalo by wspaniale
Gniewko pisze:

ODPOWIEDZ