Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
Właśnie!
Bo mój arcymag jest z Caledoru
Bo mój arcymag jest z Caledoru
Shadow Warriorzy też mają długie.
Łuki
Łuki
Wisła Kraków.
Myślę że zmieni się koszt punktowy na 100%, może wkońcu dostaną jakieś pancerze na 4+.
Wisła Kraków.
SM też powinni mieć lepszy pancerz
Wisła Kraków.
moze dadza cos jak ithimlar armor czyli waga normalnej zbroi ale chroni wiecej czy cos ? bylo by milo w koncu jak czlowiek na orle wyciagnac save 1+
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ward nie wynika z dupy, tylko z magicznej ochrony, dzięki której od setek lat liczba strażników jest taka sama - równa 10k.Eltharion pisze:a nie jakiś gówniany ward na 4+ który w sumie wynika z dupy
Wisła Kraków.
ale imho powinni tez dostac unbreakable, a nie kuwa, fear...
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Kto się boi niemowy?
Wisła Kraków.
no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.
Gniewko pisze:
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
To ja proponuje warda na 2+ z trzema przerzutami, wtedy byłaby szansa że rzeczywiście nikt nie zginie i dalej będzie 10k.Sevi pisze:Ward nie wynika z dupy, tylko z magicznej ochrony, dzięki której od setek lat liczba strażników jest taka sama - równa 10k.Eltharion pisze:a nie jakiś gówniany ward na 4+ który w sumie wynika z dupy
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
Relosu pisze:no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.
mylisz się. Skoro nie ryczy podczas zarzynania jest coś nie tak, nienormalny elf, a może to nie elf? Strach sie bać
krwawi tak samo wiec ujdzie w tloku
Gniewko pisze:
ale nie piszczy dla orka to pewnie spora różnica
+1 KosaKosa pisze:mylisz się. Skoro nie ryczy podczas zarzynania jest coś nie tak, nienormalny elf, a może to nie elf? Strach sie baćRelosu pisze:no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.
Ale chłopaki chociaż stubborna powinni mieć bo trochę smutno całe życie milczeć tylko po to żeby ze statica uciekać gdzie pieprz rośnie.
Tak czy siak Special z siłą 4 to nadal jest średnia opcja, szczegołnie w dobie wysokich save'ów i braku sensownego przeciwpancernego strzelania u HE.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
chciales powiedziec w dobie sciecia shadowa do 4 kostek i ograniczenia magicznych przedmiotow HE. Jednak PG z brzytwa z 6 kosci na BoH i BoS za plecami dzialalo by wspanialediuk pisze:+1 KosaKosa pisze:mylisz się. Skoro nie ryczy podczas zarzynania jest coś nie tak, nienormalny elf, a może to nie elf? Strach sie baćRelosu pisze:no wlasnie? co to za roznica dla orka czy jakiejs hydry czy te male chude elfy krzycza jak sie je rąbie i żre czy nie... a oni jako ze wiedza ktory kiedy zostanie zezarty to powini miec unbreakable.
Ale chłopaki chociaż stubborna powinni mieć bo trochę smutno całe życie milczeć tylko po to żeby ze statica uciekać gdzie pieprz rośnie.
Tak czy siak Special z siłą 4 to nadal jest średnia opcja, szczegołnie w dobie wysokich save'ów i braku sensownego przeciwpancernego strzelania u HE.
Gniewko pisze: