Malunki Chittos'a 03.01 Warsphinxy i hierofant
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Malunki Chittos'a 19.03.13 WL
Malowanie super (sztandary! o0 ), ale kolorystyka do mnie nie trafia.
Znowu zajebiście.
Dla mnie najładniejsze HE to były zrobione na ala Legion Khorna.
Dla mnie najładniejsze HE to były zrobione na ala Legion Khorna.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
7 WL pomalowanych. Myślę że na żywo lepiej wyglądają.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo mi się podobają, kolorystycznie również .
Ładna zieleń - taka soczysta W takiej kolorystyce HE o wiele bardziej mi się podobają i przede wszystkim nie są pedalskie jak większość biało niebieskich schematów. Tylko klejnoty słabo wyszły, ale to może być wina zdjęć.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Kolejna nowość. Mag z feniksem, myślę że ujdzie ale chętnie wysłucham konstruktywnej krytyki
Bardzo fajny . Zmieniłbym tylko główny kolor peleryny. Wydaje się być za ciemny i znacznie odstaje od reszty.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Lechu +1, z tym, że pelerynę musowo porozjaśniać...
Chodzi o cienie na krawędziach czy całą innym kolorem ?smiejagreg pisze:Lechu +1, z tym, że pelerynę musowo porozjaśniać...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho Czarny kolor zbyt odbiega od tych płomieni u dołu szaty. z kolei nie mam pojęcia, jak to się komponuje z resztą armii. Ja osobiście przemalowałbym szatę na jakiś inny kolor (np. ciemnowiśniowy ) i porządnie porozjaśniał tę szatę, bo jest do tego wymarzona...
Faktycznie lepiej wygląda z poprawioną pelerynką.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Myślałem o sporo ciemniejszej wiśni, na tle której dobrze by było widać płomienie u spodu . Ale i tak jest imho lepiej, niż było.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi się poprzedni bardziej podobał. Trzeba było tylko czerń rozjaśnić i byłoby super, a tak jest przeciętnie.
W czerwonym bardziej mi się podoba niż z czarnym. Choć ja bym pewnie uderzał w jakiś fiolet Ale jest na prawdę ładnie
Ciekawa kolorystyka lewków
Ale popraw im twarze bo sporo przez to tracą a to chwila roboty tylko.
Ale popraw im twarze bo sporo przez to tracą a to chwila roboty tylko.
lewki mega
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co do lionów, to można tylko powiedzieć, że schemat kolorystyczny jest całkiem fajny, nic więcej na temat malowania - bez zbliżeń nie da się po prostu nic sensownego napisać.
Co do maga - przejście na płaszczu nie wyszło źle zważywszy na gryzące się zieleń z błękitem. Dla mnie figs wygląda na wipa - warto poprawić gemy, szczególnie ten wielki w lasce - on właśnie powinien być ostro odpicowany, bo winien być akcentem przyciągającym wzrok.Płaszcz, czerwona szata też do wylightowania, płomień (?) na którym stoi i metaliki takoż (chociaż na moim monitorze nie mogę dojść, czy to NMM, czy używałeś metalików). Tu też przydałoby się większe foto - wykadrować, obciąć tło, itd. generalnie to, co już jest zrobione, jest jak najbardziej ok, starannie malujesz. Przydałby się po prostu temu figsowi face lifting jeszcze...
Co do maga - przejście na płaszczu nie wyszło źle zważywszy na gryzące się zieleń z błękitem. Dla mnie figs wygląda na wipa - warto poprawić gemy, szczególnie ten wielki w lasce - on właśnie powinien być ostro odpicowany, bo winien być akcentem przyciągającym wzrok.Płaszcz, czerwona szata też do wylightowania, płomień (?) na którym stoi i metaliki takoż (chociaż na moim monitorze nie mogę dojść, czy to NMM, czy używałeś metalików). Tu też przydałoby się większe foto - wykadrować, obciąć tło, itd. generalnie to, co już jest zrobione, jest jak najbardziej ok, starannie malujesz. Przydałby się po prostu temu figsowi face lifting jeszcze...