WoCh trikka. Wielki comeback?
Re: WoCh trikka. Wielki comeback?
Kacper +1.
Obecnie gram na metalu i jestem bardzo zadowolony. Ułatwia mi grę w teoretycznie trudniejszych pairingach, a tak gdzie raczej jest łatwo to i średnie działanie metalu nie przeszkadza.
Warto mieć tego maga lorda co tam cos kulnie zawsze z tyłu, z oddziału marud. Kilka przegranych lub zremisowanych bitew mimo prowadzenia bo śmierci diabla za 600 pkt wyleczyło mnie z czarującego dp
Obecnie gram na metalu i jestem bardzo zadowolony. Ułatwia mi grę w teoretycznie trudniejszych pairingach, a tak gdzie raczej jest łatwo to i średnie działanie metalu nie przeszkadza.
Warto mieć tego maga lorda co tam cos kulnie zawsze z tyłu, z oddziału marud. Kilka przegranych lub zremisowanych bitew mimo prowadzenia bo śmierci diabla za 600 pkt wyleczyło mnie z czarującego dp
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie wiem mi się dobrze grało czarującym diabłem i do tego miałem 2 kowboi z 3+ wardem i maga ze scrollem... gralem na nurglu do tej pory i teraz przerzucam się na death i się okaże jak to będzie hulało 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
na diable magu gra się dobrze do pierwszego misscasta. 1 rana to już 25% diabła...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
przegrałem kilkanaście bitew nurglem i deathem nie bylem zadowolony, zobaczymy jak teraz na razie chyba 10 na lordzie z metalem wszystko do przodu
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
No fakt sorry;) z wampirkami do tylu;)) tak bardzo chcialem o niej zapomniec ze na prawde zapomnialem;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Wiesz Durin jest sporo fajnych opcji też kiedyś, pogram tak ale narazie wole inaczej... swoją drogą zrobiłem smiechową rozpę na tęczy i metalu ale potem nagle się zorientowałem, że jak mam 2 chimery to niestety nie moge mieć dyskowców...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
chyba źle mnie odebrałeś:D
Nie namawiam do zmian itp, traktuje ten temat jak poligon wymiany doświadczeń. Nie zamykam się na jedną rozpe.
Nie namawiam do zmian itp, traktuje ten temat jak poligon wymiany doświadczeń. Nie zamykam się na jedną rozpe.
- swieta_barbara
- habydysz
Powinni Ci zbanowac metal na masterach...Durin pisze:Obecnie gram na metalu i jestem bardzo zadowolony. Ułatwia mi grę w teoretycznie trudniejszych pairingach, a tak gdzie raczej jest łatwo to i średnie działanie metalu nie przeszkadza.
swieta_barbara pisze:Powinni Ci zbanowac metal na masterach...Durin pisze:Obecnie gram na metalu i jestem bardzo zadowolony. Ułatwia mi grę w teoretycznie trudniejszych pairingach, a tak gdzie raczej jest łatwo to i średnie działanie metalu nie przeszkadza.

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja myślę nad flamingowym kowbojem na cyckowężu -> Helm of Many Eyes, Other Trister Shard, Moc z flamingami, halabarda, tarcza i cyckowąż.
Wpada, re-roll to hit na większość, S6 i re-roll wardów.
Głównie to będzie do ściągania regen z Plaguebearerów/Bestii/Crypt Horrorów. Taki funowy wynalazek
Wpada, re-roll to hit na większość, S6 i re-roll wardów.
Głównie to będzie do ściągania regen z Plaguebearerów/Bestii/Crypt Horrorów. Taki funowy wynalazek

Release the Przemcio!
Przemcio pisze:a skąd weźmies steeda slaanesha pod exalteda bo ten model tego lorda slaanesha na sprężynie to model demonic mounta

Release the Przemcio!