Ale ja bym dwa razy nie pozwolił obniżyć M swoim WL

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Hmmm jeżeli arcymag 4 lvl zna 4 czary oraz ma srebną różdzke czyli zna 5 czarów a wiezmiemy go z domeny światła no i weźmiemy drugiego małego maga na lvl2 i on też zna 2 czary także z jednej domeny jest 6 czarów to oni w sumie mają 7 więc jak magowie nie mogą znać tych samych czarów ???KayolPixel pisze: c)prócz signature spells, magowie nie mogą znać tych samych czarów. Jeżeli zdublujesz czar to ten czarodziej który drugi raz wylosował ten sam czar może zamienić go na inny którego nie zna.
Nie maAzurix pisze:skąd Dragonhelm to ma?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
a wiec twierdzisz ze jezeli naloze zbroje dajaca 4+ warda to mam warda ja i smok? fajnie, szkoda ze to niemozliwe. Warda na ogien daje tylko i wylacznie dragon armor i jest to wyraznie przy nim napisane, przy innych tego typu przedmiotach nie ma tego zapiskuSemi pisze:ward pochodzacy ze zbroji przechodzi na mounta, czyli Dragon Armour i Dragon Helm chronia smoczki, nie wiem jak jest z talizmanem...?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.