Liga "Twierdza Nemezisu" - kwiecień 2013 Warszawa
I już po pierwszej bitwie 
Pandol vs Riplay
7 - 13

Pandol vs Riplay
7 - 13
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Z związku z tym, że ta runda była tj. o dzień krótsza (ze względu na święta) + zważając na prośby poniektórych graczy, TA RUNDA zostaje przedłużona do poniedziałku. Wszystkie wyniki z tych bitew proszę o wysyłanie do poniedziałku. Kolejne paringi pojawią się tego samego dnia wieczorem.

#helion# pisze:Panda - jesteś legendą
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja z Groszkiem 20:0
2725 - 303
2725 - 303
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Solider vs Dreef: 11:9 1335:1182
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Voodoo- Grichalk 8-12; różnica 417
ytsunkai OG vs Klon Liz
14:6
Trubas pisze:Jedyny post, który wniósł coś do tematu! Brawo dla tego kolesia!Aron_Banalny pisze:dziś byłem na praktykach, a potem odwiedziłem dziadka. zjadłem u Niego zupę. oglądaliśmy jaka to melodia wydabla bla bla bla bla bla bla Grimgor bla bla bla bla Banialuki bla bla nie mieścisz dwóch bla bla bla Lordów![]()
To takie buty.... a myślałem "Danielu", że wziąłeś młode pokolenie pod skrzydło i chciałeś pouczyć grać ;Pytsunkai pisze:Klon pisze:ytsunkai OG vs Klon Liz
Dzieki Kuba, i przepraszam , że sie spieszyłem
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.