Śmieszny Wymysł ® 1200 Vanaheim Kraków, 13.04
Re: Śmieszny Wymysł ® 1200 Vanaheim Kraków, 13.04
[quote="Kosmo"]. Osobiście uważam że takie miasto jak Kraków powinno w końcu zainwestować w porządną drużynę siatkówki bo to chyba jedyny sport, poza jeszcze może żużlem gdzie mamy jedną z najmocniejszych lig na świecie
quote]
stary Ty nawet nie wiesz ile ja bym za to dał! Nie musiał bym na Śląsk jeździć!
quote]
stary Ty nawet nie wiesz ile ja bym za to dał! Nie musiał bym na Śląsk jeździć!
Wisła ma żeńską sekcję, dziewczyny radzą sobie dobrze, co prawda to pierwsza liga..
Wisła Kraków.
W poprzedniej pracy miałem koleżankę która grała w Wiśle w siatkówkę - Piotrek byłby zachwycony
Kotson - najprawdopodobniej 14 kwietnia będzie temat
Kotson - najprawdopodobniej 14 kwietnia będzie temat
Wisła Kraków.
dlatego ja kocham kosza a nie jakies siatki czy pilki^^
co prawda w krakowie niewiele tego jesli chodzi o klubu a koszykarki wisly zawsze jak trzeba byl osie zorganizowac to do jakiegos gim zawsze przyjezdzaly na treningi zeby sie dzieciakom pokazac
co prawda w krakowie niewiele tego jesli chodzi o klubu a koszykarki wisly zawsze jak trzeba byl osie zorganizowac to do jakiegos gim zawsze przyjezdzaly na treningi zeby sie dzieciakom pokazac
Warhammer to nie jest sport
Jak już widzę, że taki łady offtopik poszedł nt. piłki to i ja się wypowiem. Jako że kiedyś aktywnie działałem w różnych sekcjach zarówno gry, kibicowania jak i klasy walczącej, więc plus minus znam to z każdej strony. Łatwo jest krytykować jak się czyta pismaków, którzy węszą sensację byle gdzie gdyż ergo za to im płacą. De gustibus non est disputandum stąd nie krytykuję kto komu kibicuje albo kto co lubi oglądać tudzież nie. Natomiast idąc na mecz, tak jak i idąc do np. jakiegoś klubu niejako decydujemy się na zasady tam panujące. Na sektorach fanowskich gdzie jest doping i nie chodzi tu tylko o Wisłę ale nawet i Real Madryt czy Milan są pewne sektory do których zwykli ludzie nie mają dostępu gdyż są zarezerwowane na tzw. oprawy w tych sektorach obowiązują inne zasady niż na reszcie stadionu. Trzeba być trzeźwym, ubranym w barwy klubowe bądź np na czarno pomagać w rozkładaniu sektorówek aktywnie brać udział w dopingu i oprawie. Co ciekawe jest to np. na Wiśle opisane przy kupnie karnetów są często informacje na ten temat a na forum czy na stronie Wisły co po chwile na ten temat jest zwracana uwaga. Jeśli ktoś nie wpisuje się w te ramy bądź nie zamierza się podporządkować regulaminowi tych sektorów wybiera te, na których może sobie spokojnie posiedzieć i popatrzeć niestety na ogół nudne widowisko. Ja ostatnimi czasy częściej chodzę pooglądać oprawy i pośpiewać niż pooglądać kopaninę rodem z Tymbarku. Na koniec chciałbym zaznaczyć aby co poniektórzy z dystansem podchodzili do rzeczy opisywanych w mediach a szczególnie w gówno wyborczej
+1 jakbym to pokazał Twojemu byłemu dziekanowi to by Ci na bank dyplom cofnęlipuki
Borussia pierwszym zwycięzcą tegorocznej ligii mistrzów
Powiedzmy sobie szczerze, kobieca siatkówka to nie siatkówkaWisła ma żeńską sekcję, dziewczyny radzą sobie dobrze, co prawda to pierwsza liga..
Dziewczyn z Wisły nie znam ale są jeszcze Eliteski UEK Kraków Mają zawsze po nas treningi wiec mam dużo czasu żeby pooceniać i rzeczywiście pare jest fajnych, ale wszystkie mają duże nogi nie długie, dużeno przeca wiem nawet fajne laski
Jasne jasne, pewnie chcesz u mnie zaplusowaćSiatkę też kocham! Kibicuje Jastrzębskiemu Węglowi
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
eh...jak jeździłem z żoną na mecze siatki to ty pewnie byłeś w podstawówce np. w 2006 byliśmy na finałach Brazylia-Polska - wcześniej Polska zlałą Ruskich... to były mecze!
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2013, o 22:04 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj szkoda Paweł 10k lat Cię nie widziałem Maciek wpadaj, nie ważne co Ci się mieści, ja moją rozpę poznam dopiero w sobotę
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
U ogrów wchodzą dwaj bohaterowie, a rzeźnik to nawet z full przedmiotami
Wisła Kraków.
Ty naprawde masz aż tyle armii ?PiotrB pisze:panterq pisze:Pożyczę armię - nie TK i nie DF
Imperium
HE
Chd - i chciałbym żebyś to ogrywał!
DE
VC
możesz jeszcze wziąść
WE.
Ja gram Wochem...
kurde niezła kolekcja musi być jak sobie radzisz z miejscem na chowanie tego
kurde fajnie Ci ja w mieszkaniu niestety nie mogę sobie pozwolić na wykorzystanie w taki sposób jednego pomieszczenia choćby się przydało bo ostatnio zakupiłem jeszcze podstawkę do WH 40 co by pograć na nowe zasady
Do tego Bretka i Bestie od DibaPiotrB pisze:panterq pisze:Pożyczę armię - nie TK i nie DF
Imperium
HE
Chd - i chciałbym żebyś to ogrywał!
DE
VC
możesz jeszcze wziąść
WE.
Ja gram Wochem...
Wisła Kraków.