będę jeśli znajdzie się cokolwiek co wygląda jak dp i 2 kolesi na demonic mountach chimerę powinienem już mieć do tego dnia
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
prawdopodobnie nie będę miał figurek na czas, więc wpadnę tylko pogadać chyba że ktoś ma pozyczyć dp, 2 kolesi na dm, chimerke i rydwan
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
dziś późnym wieczorem, lub jutro będzie update, spokojnie, wszystkie zgłoszenia, które nadeszły będą chronologicznie ustawione, sprawdzanie rozp w czwartek i piątek, więc śledźcie temat bo wszelkie uwagi zamieszczę tutaj, aby potencjalni przeciwnicy mieli wgląd na co mają uważać
"(...)Imperium raz zaatakowane, zawsze kontratakuje(...)"
Kajus C+, Misja Kleopatra GALERIA
wiesz, dla kogos kto nie gra dlugo w battla i nie posiada szafy figurek, granie czym innym nie jest tak oczywiste
Szczur22
podmiana rozpiski przerzuci mnie na ostatnie miejsce? (i ew poza listę 24 pierwszych osób?)
bo po kilku testach okazało się, że kilka rzeczy totalnie się nie nadaje w tej rozpisce....
to może powtórzę pytanie skoro było bez odpowiedzi...
kegriz pisze:podmiana rozpiski przerzuci mnie na ostatnie miejsce? (i ew poza listę 24 pierwszych osób?)
bo po kilku testach okazało się, że kilka rzeczy totalnie się nie nadaje w tej rozpisce....
zatem mogę zmienić rozpiskę i wciąż być na liście?